Terug naar zoekresultaten Vorige

16 van 20

Volgende

Draaier/ frezer (dag) - regio Deinze

407638892

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Draaier/ frezer (dag) - regio Deinze

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een draaier/frezer in dagdienst. Je hoofdtaak bestaat uit het afdraaien van een beschermlaag op stalen objecten. Deze objecten zijn vaak buisvorming. Dit proces gebeurt volgens specifieke voorschriften van de klant. Hiernaast sta je ook in voor allerlei voorbereidende en afwerkende taken. Je gaat de buizen voorbereiden en gereedmaken door de buizen te rechten, door de buizen te kuisen? Je staat ook in voor het monteren, het installeren en het controleren van de installatie.

Profiel

Je behaalde een A2 diploma in een technische richting zoals mechanica of elektromechanica. Dankzij deze opleiding heb je een grondige ervaring met conventioneel of CNC draaien. Hiernaast heb je een sterk mechanisch inzicht. Voor de specifieke orders van de klant heb je inzicht in het lezen van technische tekeningen en heb je een gevoel voor fijn werk. Op vlak van persoonlijkheid werk je graag autonoom, formuleer je oplossingen voor problemen en toon je zin voor verantwoordelijkheid. Tot slot bewaak je steeds onderstaande aspecten, namelijk oog voor kwaliteit, veiligheid en nauwkeurigheid.

Aanbod

Na een positieve interimperiode wordt een vast contact aangeboden. Je krijgt een competitieve verloning met extralegale voordelen. Je komt terecht in een dynamische en technisch hoogstaande omgeving. Je oefent een boeiend takenpakket uit met verscheidene technische uitdagingen. Interesse of meer informatie? Mail je cv met vermelding van het referentienummer van deze vacature naar gent.technics@ago.jobs en we nemen spoedig contact met je op.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Metaalbewerker' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.