Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 13

Volgende
Accent

Dossierbeheerder

Accent | Antwerpen | Bepaalde duur, Voltijds

Staat 2 dagen op Jobat.be

Onze klant is een accountant kantoor waar een zeer familiale sfeer heerst. Het hele team zorgt er gezamenlijk voor dat de belastingaangiften correct en tijdig worden verstuurd. Dat alle boekingsdocumenten juist ingegeven worden en de klanten met raad en daad wordt bijgestaan. Verder geven ze adviezen op financieel vlak bedrijfsvoering investeringsbeslissingen onderhandelingen met uw bankier enz.

Dossierbeheerder

Functieomschrijving

Je biedt administratieve ondersteuning aan de collega?s. Het boekhoudkundig deel van de job neemt zo?n 90% van de tijd in beslag. Je beheert ongeveer 50 verschillende dossiers dus je bent enorm stress bestendig en een kei in het opstellen van je eigen planningen. Inboeken van alle boekhoudstukken voorbereiden van btw-aangiften assisteren bij het opstellen van jaarrekeningen en voorbereiden van fiscale aangiften behoren tot je takenpakket. Het gaat hier om een full time job eventueel is 4/5 bespreekbaar.

Profiel

Je bent een dynamisch persoon die zich gemakkelijk aanpast aan verschillende omstandigheden/klanten. Je kan goed multi tasken en vindt het een uitdaging om aan veel verschillende dossiers te werken. Flexibiliteit in de piek-periodes zijn noodzakelijk. Je bent een persoon die het belangrijk vindt om samen met je collega's er volop tegen aan te gaan. Je bent een vrolijk persoontje die gewoon graag werkt. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring opgedaan bij een accountantskantoor en/of een boekhoudkundige opleiding. Kan jij je hier helemaal in vinden stuur dan je cv door en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanbod

Je komt te werken in een tof team waar collegialiteit heel belangrijk is. Je hebt als je wil volop doorgroeimogelijkheden. Er wordt een firmawagen ter beschikking gesteld en je krijgt maaltijdcheques.

Interesse?

VG13/BUO
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Bepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratie' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.