Terug naar zoekresultaten

DOSSIERBEHEERDER

* Bachelor/master Accountancy-Fiscaliteit of gelijkwaardig door beroepservaring

* Pas afgestudeerde kandidaat of 1ste werkervaring

* Doorgroeimogelijkheden

Via Hays Response Roeselare

Onze klant, een middelgroot boekhoudkantoor, wil zijn team van gemotiveerde medewerkers verder uitbreiden. Daarom is Hays Response Finance op zoek naar een dossierbeheerder.

DOSSIERBEHEERDER

Functieomschrijving

Binnen deze functie als dossierbeheerder zal je onder leiding van jouw dossierverantwoordelijke instaan voor de volledige voorbereiding van de jaarafsluit van jouw vennootschapsdossiers. Concreet betekent dit dat je de algemene boekhoudkundige verwerking voor jouw rekening neemt, balansen gaat voorbereiden en instaat voor een tijdige aangifte van de btw en vennootschapsbelasting. Verder help je mee in het zoeken naar fiscaliteitoptimalisaties. Aan de hand van continue opleiding en coaching kan je verder groeien tot een dossierbeheerderverantwoordelijke. Onze klant staat ook open voor een tewerkstelling op zelfstandige basis op termijn.


Profiel

Als ideale kandidaat voor deze vacature van junior accountant heb jij een bachelordiploma Accountancy-Fiscaliteit. Verder heb je bij voorkeur een eerste relevante ervaring binnen een boekhoudkantoor, maar pas afgestudeerde kandidaten kunnen ook zeker in aanmerking komen. Verder ben je voldoende dynamisch en communicatief ingesteld en kan je nauwkeurig werken.


Aanbod

Bij onze klant kom je terecht in een aangename omgeving waar open communicatie en opleiding/begeleiding belangrijke waarden zijn. Verder biedt onze klant jouw reële doorgroeimogelijkheden en voldoende zelfstandigheid. Je kan daarnaast rekenen op een competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen en extra verlofdagen.

Op zoek naar een job als dossierbeheerder in regio Veurne? Neem dan snel contact op met Irine Decru, consultant bij Hays Response Finance, via +32 (0)50 50 80 34 of solliciteer online.

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Hays

Alle jobs Accounting

Populaire jobs in Accounting:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Veurne - Diksmuide

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Veurne - Diksmuide meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.