Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 88

Volgende
Austin Bright

Dossierbeheerder vr professioneel & deskundig kantoor -Brussels

Via Austin Bright

Nog 6 dagen om te solliciteren

Werken in een gereputeerd, professioneel kantoor dat kwaliteitsvol werk levert? Dan zit je hier goed. Met een team van 15 hoogopgeleide medewerkers, kan je er gerust in zijn dat de boekhoudkundige en fiscale aspecten van klanten met de meeste precisie afgehandeld worden. Ze bieden verder nog een ruim scala andere diensten aan die ook zeer nauwkeurig onder handen genomen worden, zoals succesieplanning, adviezen over het worden van een zelfstandige, etc…

Met het tempo waaraan het klantenbestand van dit kantoor groeit, zoeken ze dus een dossierbeheerder die het team kan vervoegen. Zie jij het zitten om aan de slag te gaan in een vakkundig kantoor dat jaar op jaar blijft groeien, en waar je mee aan kan helpen bouwen? Lees dan even verder voor extra informatie.

Dossierbeheerder vr professioneel & deskundig kantoor -Brussels

Dossierbeheerder / boekhouder: opdracht

 • Je beheert je eigen dossiers van A-Z. Door in te staan voor een aantal vaste dossiers heeft de klant steeds éénzelfde aanspreekpunt en kan je makkelijker een vertrouwensrelatie opbouwen.
 • Je staat rechtstreeks in contact met klanten en helpt hen verder met al hun vragen.
 • Je werkt autonoom aan dossiers, maar je bent ook bereid om collega's een helpende hand te bieden wanneer nodig.

Dossierbeheerder /boekhouder: profiel

 • Je hebt een Bachelor Accountancy/Fiscaliteit behaald.
 • Een eerste werkervaring heb je alvast achter de rug en dit bij voorkeur in een ander boekhoud-/ accountantskantoor. Hierdoor zal je sneller en efficiënter je dossiers kunnen beheren zo ook meedraaien met het team.
 • Je bent steeds bereid je kennis bij te schaven met extra interne / externe opleidingen. Dit komt niet enkel het kantoor, maar ook jouw persoonlijke groei ten goede. Je kan klanten zo voorzien van de beste dienstverlening én je eigen vorming tot volwaardig professional gaat erop vooruit.

Dossierbeheerder / boekhouder: aanbod

 • Je komt terecht in een stabiel, deskundig kantoor dat veel belang hecht aan het leveren van kwaliteitsvol werk. Je krijgt hier dan ook de kans om je eerder opgedane kennis verder te verrijken zodat ook jij klassevol werk kan verrichten.
 • Je krijgt de kans te werken in een kantoor met drie succesvolle vennoten aan het hoofd, die hun persoonlijke ervaringen en tips & trics met jou zullen delen. Zij kunnen indien gewenst ook instaan als stagemeester voor jouw IAB/BIBF stage.
 • Er is mogelijkheid tot doorgroeien waardoor er in dit kantoor verschillende deuren zullen opengaan voor jou. Goede prestaties blijven hier niet onopgemerkt.
 • Al deze elementen worden bekroond met een salaris dat oploopt tot 52.000 euro bruto per jaar. Als dit nog niet voldoende was, komen er ook nog eens extra legale voordelen bij zoals een bedrijfswagen, een groeps- en hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding, maaltijdcheques, etc.

Is dit de uitdaging waar je naar op zoek was? Stuur dan snel jouw CV en motivatiebrief door naar apply @ austinbright.com of 02/808 33 55

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Keywords: dossierbeheerder / dossier beheerder / accountant / boekhoudkantoor / fiduciaire / tax / fiscality / fiscaliteit / boekhouder / accountancy / boekhouding / Belastingconsulent / Fiscalist / IAB / BIBF / accountantskantoor / Office management / Zoersel

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Academische Bachelor
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.