Terug naar zoekresultaten

DOSSIERBEHEERDER VASTGOEDPROJECTEN

Voor een bouwpromotor in het Gentse is Hays Response Gent op zoek naar een dossierbeheerder voor de opvolging van de vastgoedprojecten.

Via Hays Response Gent

Staat 27 dagen op Jobat.be

* Vastgoed - real estate
* Nederlands
* Regio Gent

DOSSIERBEHEERDER VASTGOEDPROJECTEN

Functieomschrijving

In deze functie bied je administratieve ondersteuning aan de projectleider. Je volgt de dossiers op van begin tot einde, van bij de aankoop van de gronden tot de verkoop van de nieuwbouwpanden. Hiertoe beheer je samen met de projectleider de aan- en verkoopovereenkomsten: je vraagt vergunningen aan en zorgt mee voor de opmaak van de verkoopcontracten. Je hebt hierbij contact met andere bouwpromotoren, maar ook met notarissen, overheden, landmeters,… Daarnaast bied je ook administratieve ondersteuning voor de verhuurpanden: huurindexaties, contracten, bijhouden van kosten en opbrengsten, …

Profiel

Je beschikt bij voorkeur over een bachelordiploma vastgoed of hebt ervaring in de sector. Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands; kennis van het Frans en het Engels is een pluspunt. Je werkt administratief nauwkeurig en houdt van veelvuldige contacten met klanten, overheden en professionelen. Je beschikt over een vlotte pc-kennis.

Aanbod

Je komt terecht in een bloeiende kmo in de vastgoedsector. Onze klant biedt een voltijdse tewerkstelling in een dynamische omgeving. Je ontvangt een loon overeenstemmend met jouw kennis en/of ervaring.

Interesse in deze job als dossierbeheerder vastgoed in Gent? Solliciteer online of contacteer Hays Response Gent via 09/267.99.81.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Administratief bediende
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Gent
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.