Terug naar zoekresultaten
ABFK BOEKHOUDKANTOOR

DOSSIERBEHEERDER/BOEKHOUDER (M/V) MET EEN HOEKJE AF

Bij ABFK BOEKHOUDKANTOOR | Beringen | Onbepaalde duur, Deeltijds of voltijds

ABFK is een buitengewoon klantgericht en ondernemend kantoor met als hoofdactiviteiten boekhouding en fiscaliteit.
We dragen zorg voor de administratie en staan onze klanten bij met raad en daad. We kiezen voor een persoonlijke en vriendschappelijke aanpak, met advies op maat voor de unieke uitdagingen van elk van onze ondernemers.

Dankzij deze aanpak schenken steeds meer klanten ons hun vertrouwen en kan ABFK aanhoudend groeien. We willen daarom ons team vergroten met een toffe, resultaatgerichte en bekwame collega die uitdagingen niet uit de weg gaat.

We vragen 100% inzet en dit in een leuke werkomgeving, met een fijn klantencontact. Regelmatig zijn er activiteiten met collega's (en partner), om er na al het harde werken de sfeer in te houden. Een goede work-life-fun balans zijn heel belangrijk voor ons.

DOSSIERBEHEERDER/BOEKHOUDER (M/V) MET EEN HOEKJE AF

Functieomschrijving

Als dossierbeheerder/boekhouder ben je dé contactpersoon en beheer je de dossiers voor KMO's en zelfstandigen van A tot Z. De taken variëren van inboeken, neerlegging van de jaarrekening, aangifte PB en Ven B tot bespreking van resultaten, te nemen acties en toekomstmogelijkheden in dialoog met je klant.
Binnen het domein fiscaliteit zal je de wettelijke fiscale en sociale aangiften opstellen en uitvoeren.

Binnen het domein Algemene Boekhouding zal je facturen, bankafschriften, bewijsstukken coderen en inboeken en de afstemmingscontrole op de bankrekeningen uitvoeren.

Op basis van de beschikbare data, analyseer je de dossiers en werkt de meest geschikte opties uit.
Je ondersteunt je collega’s door het delen van je knowhow en motiveert je teamgenoten om steeds het beste van zichzelf te geven.

Profiel

Onze klant komt bij jou altijd op de eerste plaats, je houdt van het klantencontact en bent een betrouwbare en communicatieve partner. Je onderneemt samen de zoektocht naar de beste oplossingen en opties voor zijn zaak.

Je bent creatief van geest, maar bezit ook voldoende precisie en oog voor detail om nauwkeurig, gestructureerd en planmatig te werken binnen de gemaakte regels en afspraken.

Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren, te evolueren, te verbeteren en zo de invulling van je eigen functie te veranderen en in beweging te zetten.

Je neemt zelf initiatief, houdt van werken met deadlines en doet dit steeds met respect en oog voor je collega’s.

Je slaagde minimaal voor een Prof. Bach. Bedrijfsmanagement/ Accountancy-fiscaliteit en je hebt een degelijke boekhoudkundige en fiscale ervaring van minimaal 2 jaar in een boekhoudkantoor.

Aanbod

Wij bieden een leuke job in een cool team, met vast contract van onbepaalde duur (deeltijds minimaal 28 uur is mogelijk), in een pittige onderneming met veel openheid, aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van klanten en werknemers.

Je ontvangt bovendien een eerlijk loon naar ervaring en inzet, aangevuld met een bedrijfswagen en regelmatig toffe activiteiten met de collega’s.
Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Accounting
  • Sector: Financiën en Verzekeringen
  • Beringen (standplaats)

Vereisten

  • Minstens 2 jaar ervaring

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Deeltijds of voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Dossierbeheer, Controlling, Accounting, Fiscaliteit' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.