Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 10

Volgende
Fonds voor Wetenschappelijk Onderzoek

Dossierbeheerder internationale programma’s

Fonds voor Wetenschappelijk Onderzoek | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 2 dagen om te solliciteren

Het Fonds Wetenschappelijk onderzoek – Vlaanderen stimuleert en ondersteunt door financiële steun het fundamenteel wetenschappelijk onderzoek, het strategisch basisonderzoek, het klinisch-wetenschappelijk onderzoek, de aanschaf van zware en middelzware onderzoeksinfrastructuur en het beheer van grote rekencapaciteit in Vlaanderen.  De financiële middelen die het FWO in hoofdzaak ter beschikking krijgt van de Vlaamse Regering, investeert het in mandaten en projecten, in mensen en infrastructuur, in reisbeurzen en internationale samenwerking.  Momenteel heeft het FWO een vacature voor een (m/v): Dossierbeheerder internationale programma’s.

Dossierbeheerder internationale programma’s

Functieomschrijving

Je analyseert en verwerkt binnenkomende aanvragen voor financiële steun in verband met internationale contacten, je toetst alle aanvragen aan de formele voorwaarden teneinde een beslissing over de ontvankelijkheid te kunnen nemen en de aanvragen volledig voor te bereiden voor de behandeling door het betrokken expertpanel. Je informeert de aanvrager en fungeert als aanspreekpunt.  Je volgt volledig de lopende dossiers op vanaf de toekenning  tot de afsluiting van het dossier. Je wordt rechtstreeks aangestuurd door het diensthoofd aanvragen en lopende dossiers.

Profiel

Je hebt een professioneel gericht bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring.  Je kan je, zowel mondeling als schriftelijk, vlot uitdrukken in het Engels. Tevens ben je in staat specifieke regelgeving toe te passen  en te interpreteren.  Je bezit zeer goede administratieve vaardigheden en hebt relevante ervaring binnen een administratieve omgeving.

Aanbod

Een contract van onbepaalde duur. Een salaris volgens schaal B111 (Zie ook: http://www.vlaanderen.be/arbeidsvoorwaarden). Alle nuttige werkervaring wordt financieel gehonoreerd. Gratis openbaar vervoer van en naar het werk, gratis hospitalisatie- en groepsverzekering, glijdende werktijdregeling, 35 dagen vakantie en maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag.

Interesse? De uitgebreide functieomschrijving kan je vinden op de website van het FWO (www.fwo.be/nl/jobs/). Je kan je sollicitatiebrief met gedetailleerd cv en een kopie van jouw diploma sturen naar het FWO, t.a.v. Danny Huysmans, Egmontstraat 5, 1000 Brussel, sollicitaties@fwo.be. We verwachten jouw kandidatuur uiterlijk op maandag  18 februari 2019.  Voor vragen in verband met de functie-inhoud kan je contact opnemen met Danny Huysmans, 02/515.15.32, danny.huysmans@fwo.be.

Interesse?

Voor vragen in verband met de functie-inhoud kan je contact opnemen met Danny Huysmans, 02/515.15.32, danny.huysmans@fwo.be.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 2 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds
  • Groepsverzekering
  • Maaltijdcheques
  • Individuele hospitalisatieverzekering

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Dossierbeheer' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.