Terug naar zoekresultaten
Austin Bright

Dossierbeheerder / Boekhouder - Stabiel boekhoudkantoor Brecht

Austin Bright | Antwerpen & Haven | Onbepaalde duur, Zelfstandige, Voltijds

Onze klant: Een boekhoudkundig consultancykantoor die hun focus leggen op het verlenen van een uitgebreide dienstverlening. Het tienkoppig team ondersteunt hun cliënteel, bestaande voornamelijk uit KMO's en eenmanszaken uit alle sectoren, rondom boekhouding, accounting en fiscaliteit, maar ook speciale opdrachten zoals fusies, herstructureringen, opstartingen of afsluitingen...

Hun zoektocht: Een A tot Z dossierbeheerder / boekhouder die zal passen in hun aangenaam team en hier ondersteuning zal bieden rondom boekhouding en fiscaliteit.

Lijkt deze beschrijving jou alvast interessant? Lees dan hier verder wat de functiebeschrijving en andere details inhouden.

Dossierbeheerder / Boekhouder - Stabiel boekhoudkantoor Brecht

Na afloop van een inwerkingsperiode zal jij werken als A tot Z dossierbeheerder / boekhouder, waarbij jouw takenpakket dus bestaat uit:

 • Het inboeken van aan- en verkoopfacturen, financiëlen, banken... van de verschillende klanten die aan jou worden toegewezen;
 • Het opstellen van de balansen en jaarrekeningen en fiscale aangiftes (btw, vennooschaps- en personenbelasting);
 • Het voeren van tussentijds klantencontact voor het opvragen van informatie en behandelen van onduidelijkheden.

De eindbesprekingen en fiscale optimalisering wordt nog door de vennoten in dit boekhoudkantoor overgenomen, maar zij staan bij elk dossier open voor jouw feedback en eigen inbreng.

Om goed te passen binnen deze functie, voldoet jouw profiel aan enkele voorwaarden:

Jij hebt minimaal een bachelordiploma in de richting van Accountancy - Fiscaliteit en werkte zeker al een drietal jaar in een vergelijkbare omgeving achter de rug. Tijdens deze ervaring leerde je nauwkeurig en correct werken.

Nog belangrijker dan deze ervaring is echter jouw motivatie en attitude op de werkvloer. Ben jij een ware teamplayer met een gezonde portie leergierigheid en vind je het interessant om bij te leren van je teamleden? Dan zal je je zeker goed voelen in dit team!

Het aanbod voor een dossierbeheerder / boekhouder in dit boekhoudkantoor is het volgende:

 • Een aangename leerschool met continue opleiding dankzij de kennis en informatie die je hier binnenkrijgt: Via een combinatie van de expertise van je ervaren collega's en de seminaries die je indien gewenst kan meevolgen, zal jij steeds up-to-date blijven van de nieuwste veranderingen rondom accountancy en belastingen.
 • Een flexibele werkomgeving die jouw work-life balance garandeert: In dit kantoor wordt er steeds rekening gehouden met jouw persoonlijke situatie. Kom eens een kijkje nemen in het kantoor na 17u, en je zal vlug merken dat de medewerkers alvast rustig aan hun avond begonnen zijn!
 • Een marktconform salarispakket: Naast een verloning die kan oplopen afhankelijk van jouw kennis en ervaring tot zo'n € 2.800 bruto, ontvang je hier ook een groeps- en hospitalisatieverzekering, nettovergoeding en krijg je de optie tot een bedrijfswagen. De zaakvoerders houden elk jaar een evaluatiegesprek om jouw capacititeiten verder te ontwikkelen.

·

Ben jij of ken jij iemand die interesse zou hebben in deze vacature? Geef ons meteen een seintje en stuur vandaag nog je CV in via apply @ austinbright.com!

Marie helpt je met plezier verder in je zoektocht.

Ben je toch op zoek naar een andere omgeving? Een van onze consultants voert graag een vrijblijvend gesprek met jou om af te stemmen waar je het beste zou passen, uiteraard altijd op een vertrouwelijke manier.

BIBF / IAB / boekhouding / accountant / dossierbeheerder / accounting / fiscaliteit / boekhoudkantoor / belastingen / belastingconsulent / accountantskantoor / familiaal / flexibel / Brecht / Sint-Lenaarts / Rijkevorsel / Malle / Heibaart

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Austin Bright

Alle jobs Accounting

Populaire jobs in Accounting:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Zelfstandige
 • Voltijds
 • Bedrijfswagen

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.