Terug naar zoekresultaten

1 van 126

Volgende
D.V.L. Consult bvba

Dossierbeheerder – Accountant (voltijds)

Communicatieve medewerker met breed interesseveld

D.V.L. Consult bvba | Sint-Joris-Winge | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 45 dagen op Jobat.be

D.V.L. Consult is een accountants- en belastingadvieskantoor dat zich sinds zijn oprichting in 1994 onderscheidt door zijn kwalitatief en transparant maatwerk.  Tien medewerkers verlenen vanuit de vestiging in Sint-Joris-Winge boekhoudkundig, financieel en/of fiscaal-juridisch advies aan een brede waaier van trouwe klanten (KMO’s, ondernemingen met internationaal karakter, land- en tuinbouwbedrijven, zelfstandigen, etc).  Voor land- en tuinbouwbedrijven wordt er samengewerkt met DLV Belgium, een multi-disciplinair advieskantoor.  Dossiers worden behandeld vanuit een totaalvisie en klanten genieten betere services, dankzij de multi-inzetbaarheid van de medewerkers.  Om haar groei verder mee te realiseren kijkt D.V.L. Consult uit naar een m/v 

Dossierbeheerder – Accountant (voltijds)

Functieomschrijving

In de eerste plaats bent u verantwoordelijk voor het boekhoudkundig, administratieve luik van de dossierbehandeling van de klanten van het kantoor en dit in nauw overleg met collega’s en directie.  U zorgt voor de verwerking van de boekhoudkundige en fiscale verplichtingen en dit conform, wettelijke, deontologische en interne regels van het kantoor.  U bereidt de eindejaarafsluitingen voor, dit zowel voor vennootschappen als éénmanszaken. U rapporteert aan de zaakvoerder en medewerkers.

Profiel

U beschikt over een master of bachelor met specialisatie accountancy - fiscaliteit.  Uw relevante ervaring van twee à drie jaar wordt aangevuld door een brede interesse in diverse boekhoudkundige aspecten.  Als dossierbeheerder bent u een goede luisteraar, communiceert u vlot en bent u klantgericht.  Flexibiliteit en teamgerichtheid vervolledigen uw profiel.  U bent goed tweetalig N/F en hebt een actieve kennis van het Engels.  Enige kennis van de land- en tuinbouwsector is een pluspunt, doch geen must.

Aanbod

D.V.L. Consult biedt u een polyvalente uitdaging in een collegiale, hands-on omgeving met reële opleidingsmogelijkheden.  U kan rekenen op een remuneratie in verhouding tot uw ervaring.

Interesse?

Interesse in deze functie ? Schrijf snel uw brief met uitgebreid CV aan D.V.L. Consult, t.a.v. Mevrouw Hilde Van Laer, Leuvensesteenweg 141 bus 1, 3390 Sint-Joris-Winge - tel nr. 016/62.37.50,
fax nr. 016/62.37.48 of e-mail naar hvl@dvlconsult.be.
Aarschot

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Dossierbeheer, Financiële analyse, Accounting, Fiscaliteit' jobs in Aarschot meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.