Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 30

Volgende
Cipal Schaubroeck Geel

Domeinexpert / Functioneel Analist Grondgebiedzaken

Bij Cipal Schaubroeck Geel

Staat 20 dagen op Jobat.be

Cipal Schaubroeck is dé IT- en HR-partner voor overheden. Naast een betrouwbare partner voor loonadministratie, personeelsbeleid en juridisch advies, zijn wij ook marktleider in Data Center Services, Managed Services, IT-consultancy en audits.

Onze diepgaande kennis van de overheidssector, gekoppeld aan krachtige en efficiënte HR- en IT-diensten maakt het verschil voor onze klanten.

Domeinexpert / Functioneel Analist Grondgebiedzaken

Functieomschrijving

Laten we ons kort even voorstellen.

Heb je je ooit al afgevraagd hoe de overheid erin slaagt zo veel gegevens en vragen van burgers te beheren? Daar speelt Cipal Schaubroeck een grote rol!

Wij ontwerpen namelijk allerlei applicaties die gebruikt worden door onder meer gemeentes, steden, provincies, OCMW’s en gelijkaardige organisaties. Of je nu een nieuwe identiteitskaart gaat aanvragen of als gewetensvolle burger je stem uitbrengt in het stemhokje, grote kans dat hiervoor onze software gebruikt wordt! Ook de ambtenaren zelf zijn blij met onze diensten, want wij zorgen ervoor dat hun lonen tijdig op hun rekening staan.

Wil je graag je stempel drukken op de digitale efficiëntie van jouw eigen overheid, lees dan zeker even verder.

 

Als Domeinexpert / Functioneel Analist Grondgebiedzaken ben je het aanspreekpunt voor collega's en klanten en stuur je de toekomst van onze applicatie!

 Hoe ziet jouw dag als Domeinexpert / Functioneel Analist eruit?

 • Na je eerste koffietje start je met het opvolgen van nieuwe ontwikkelingen en bepalingen vanuit de overheid. Je spijkert je kennis namelijk voortdurend bij!
 • Hopelijk heeft dat koffietje je wakker gemaakt, want de eerste moeilijke vraagstukken komen binnen. Krijgen onze consultants te maken met problemen waar ze zelf niet meteen mee verder kunnen, dan zorg jij dat dit verder opgevolgd wordt.
 • Je drukt je stempel op onze diensten door het voorstellen van verbeteringen, het efficiënter maken van processen, en het bedenken van oplossingen voor problemen die een nieuwe aanpak vergen.
 • Verder sta je in voor de analyse en beschrijving van de benodigde verbeteringen / uitbreidingen, zodat onze developers dit kunnen gebruiken om jouw oplossing in praktijk om te zetten.
 • Nu dat gebeurd is, wil je het product natuurlijk ook kunnen inzetten! Daarom zorg je voor een vlotte en correcte implementatie van je oplossing bij klanten, en introduceer je je collega-consultants in het nieuwe proces.
 • Tijdens je bezoekjes aan onze klanten capteer je nieuwe wensen en vragen, help je hen verder en geef je uitleg. Je kan hen vanuit jouw expertise de meest geschikte manier van werken voorleggen.
 • Je sluit je gevarieerde dag telkens anders af en maakt je hoofd leeg, klaar voor een nieuwe dag en nieuwe oplossingen.

 

Heb je zin om ons team te versterken?

Klik dan snel op de knop “Solliciteer nu” en bezorg ons je CV en contactgegevens.
Onze HR-collega Stephanie bezorgt je zo snel mogelijk feedback.


Een eerste kennismakend gesprek kan zelfs vanuit je luie zetel: voor de minder vroege vogels bestaat er ook de mogelijkheid tot een Skype-gesprek. Hoe dan ook doen we ons best om jouw sollicitatieproces zo vlot mogelijk te laten verlopen!

Profiel

Welke kwaliteiten heb je best al in huis?

 • Voor deze functie is het belangrijk dat je een gegronde kennis hebt van het domein van Grondgebiedzaken. Dit kan door jouw master of bachelor diploma in de richting Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening, door een aanvullende studie in deze richting, of doordat je reeds ervaring kon opdoen in een gelijkaardige functie. Ook ervaring met een relevant (sub-)domein zoals omgevingsvergunning, pandenbeheer, ruimtelijke ordening, of milieu is gewenst.
 • Aangezien jouw functie ook heel dicht aanleunt bij het domein van IT, heb je ook een gezonde interesse in of kennis van volgende zaken nodig:
  • Proces modelering en/of functionele analyse in software-ontwikkelingsprojecten (e.g. het opstellen van use case scenario’s en/of user stories, en functionele domeinmodellen)
  • Affiniteit met software ontwikkeling, algoritmes, databases en netwerken. Je hoeft natuurlijk zelf geen ontwikkelaar te zijn!
 • Naast jouw kennis ben je ook een analist in hart en nieren: dit wil zeggen een analytische en probleemoplossende ingesteldheid en goede communicatieskills.
 • Je spreekt vlot Nederlands en Engels.
 • Onze teams zijn een bonte bende: bij Cipal Schaubroeck kan je jezelf zijn. Wie je ook bent, je hebt wél de juiste motivatie, durf en goesting nodig om je volledig te smijten in je droomjob!

 

Welke vaardigheden helpen wij je verder ontwikkelen?

Als je dit al kent, geweldig! Indien niet, geen zorgen: wij geven je de kans om on the job bij te leren.

 • Modelleertalen en zoals UML en BPMN (bvb Enterprise Architect).
 • Kennis betreffende webservices en knowhow betreffende informatie- en data-uitwisseling (bvb REST, SOAP, XML).
 • Kennis van issue tracking en collaboration software (bvb Atlassian suite).

Aanbod

Waarom werken bij Cipal Schaubroeck?

Cipal Schaubroeck is een fusie van twee gevestigde waarden binnen ons domein. Als marktleider zijn we constant aan het groeien met een strategische toekomstvisie in het achterhoofd.

Onze open cultuur en vlakke hiërarchie worden erg gewaardeerd door onze medewerkers. Binnen CS krijg je tevens tal van mogelijkheden tot ontwikkeling en kan je je kennis en vaardigheden permanent bijschaven.

Bovendien zijn beide sites zeer vlot bereikbaar!

En geef toe, wie wil er nu geen kijkje nemen achter de schermen van het grootste bedrijf van het land: de overheid?

Geel - Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Geel - Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.