Terug naar zoekresultaten

DISTRICT MANAGER SERVICE DAF TRUCKS

* Area Manager Service
* Truck business
* Doorgroeimogelijkheden

Via DAF Trucks

Staat 7 dagen op Jobat.be

Onze klant DAF Trucks België is voor de afdeling Service op zoek naar een District Service Manager om het team te vervoegen.

DISTRICT MANAGER SERVICE DAF TRUCKS

Functieomschrijving

Als District Manager Service ben je verantwoordelijk voor een aantal dealerships in je specifieke regio. Je fungeert voor de dealer als eerste aanspreekpunt op vlak van service in de ruimste zin van het woord; bijvoorbeeld in het kader van garanties of herstellingen. Je coacht en begeleidt de dealers en gaat mee met de verkopers naar klanten. Je maakt een analyse van het probleem en zoekt naar een oplossing in het DAF netwerk, dit zowel technisch als commercieel. Je woont dealermeetings bij en geeft presentaties. Je hebt contacten zowel met de werkplaatsverantwoordelijken, chauffeurs, verkopers als eindklanten. Je zal rapporteren aan de service manager.Profiel

Om in aanmerking te komen voor deze vacature van District Service Manager is het belangrijk dat je kan terugblikken op een commerciële werkervaring binnen de transport- of truckbusiness. Je bent in eerste instantie een commercieel persoon die sterk is in onderhandelen. Een basistechnische kennis is een pluspunt, omdat je een grondige analyse moet kunnen maken van de problematiek. Je beschikt over charisma en overtuigingskracht en je bent zelfzeker. Je werkt oplossingsgericht en hebt een creatieve geest. Verder beschik je over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, ben je betrokken en gepassioneerd in jouw job. Je spreekt perfect Nederlands en beschikt over een goede kennis van het Frans en Engels. Ben je in het bezit van een rijbewijs CE, dan vormt dit zeker een pluspunt.

Aanbod

Je komt terecht in een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Je kiest niet alleen voor een functie, je kiest vooral voor een loopbaan bij dit internationaal bedrijf. Je krijgt een gevarieerde job met heel wat verantwoordelijkheden en reële doorgroeimogelijkheden. Je krijgt een mooi loonpakket aangevuld met extralegale voordelen. Interne opleidingen worden voorzien.

Interesse? Solliciteer online!

Henegouwen,Luik,Limburg,Vlaams-Brabant,West-Vlaanderen,Antwerpen,Brussel,Oost-Vlaanderen,Waals-Brabant,Namen,Luxemburg

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 53 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Customer service' jobs in Henegouwen, Luik, Limburg, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen, Waals-Brabant, Namen, Luxemburg meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.