Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 13

Volgende

DISTRICT MANAGER RETAIL VLAANDEREN

* District manager Retail Vlaanderen
* Enthousiaste inspirator
* Analytische people manager

Via Hays Antwerpen

Nog 1 dag om te solliciteren

Voor onze klant, marktleider in het Retaillandschap, zijn we vanuit Hays Retail op zoek naar een District Manager voor de regio Vlaanderen.


DISTRICT MANAGER RETAIL VLAANDEREN

Functieomschrijving

Als District Manager ben je verantwoordelijk voor het management van 20 winkels in Vlaanderen (van de kust tot Limburg). Je staat in voor je visits op regelmatige basis en het begeleiden van de Storemanagers. Analyseren van de kpi's, je team motiveren en naar een niveau hoger tillen: dit is jouw dada. Verder sta je in voor de operationele aansturing van het team en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Om de 2 weken woon je een commerciële meeting bij waar alle andere District Managers op aanwezig zijn. Als District Manager neem je initiatieven om processen te optimaliseren en bouw je mee aan een uniek winkelconcept in België. Je zal rapporteren aan de Retail Manager.

Profiel

De kandidaat die we zoeken heeft een masterdiploma en 2-5 jaar ervaring in een functie als District Manager. Belangrijk is het hebben van ervaring in het aansturen van meerdere winkels. Een uitstekende kennis van het Nederlands is een must, naast een goede kennis van het Frans aangezien er vaak vertalingen moeten gedaan worden van de HQ naar de stores. De kandidaat die we zoeken heeft een helicopterview, kijkt uit naar een challenge, kan tegen snelle veranderingen en is in staat om zaken proactief in vraag te stellen. Verder zal de kandidaat zijn hand opsteken en nieuwe ideeën lanceren waardoor de keten een meer bekende en gevestigde waarde wordt in het Retaillandschap. Ten slotte ben je hands-on, dynamisch en een echte inspirator voor je team.Aanbod

Onze klant biedt een uitdagende job in een bedrijf in volle transitie. Je komt terecht in een bedrijf waar de lijnen momenteel worden uitgetekend en waar de wortels groeien van een nieuwe bedrijfscultuur waar jij mee aan kan bouwen.

Ben jij de ideale kandidaat voor deze vacature van District Manager Vlaanderen? Solliciteer dan snel online via de Hays website.

Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 1 dag om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operations' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.