Terug naar zoekresultaten
Accent

dispatcher

Accent | West-Vlaanderen | Voltijds

Nog 3 dagen om te solliciteren

Onze klant is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen).
Hun verschillende productfamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen.
Sinds 2017 maakt het bedrijf deel uit van Xella Group een toonaangevende internationaal opererende leverancier van duurzame bouwmaterialen die bijdraagt aan de bouw van duurzame energie-efficiënte en hoogwaardige gebouwen.
De productievestiging is gevestigd in Desselgem bij Waregem vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar.

dispatcher

Functieomschrijving

1) Ontvangen van de chauffeurs en ze correct inschrijven. Meegeven van instructies om te laden/lossen. 2) De chauffeurs op de hoogte brengen van de te dragen persoonlijke beschermingsmiddelen en de te volgen interne procedures. 3) Printen uit SAP van pickinglijsten ter voorbereiding van de verladingen van de vrachtwagens door de magazijniers. 4) Voorbereiden van de handelsgoederen (vb. Ursafix dampschermfolie messen …) voor verlading. 5) Bevestigen in SAP van de bevrachte goederen. 6) Indien nodig support verlenen aan de chauffeurs bij het invullen van hun CMR. 7) Op basis van de retourdocumenten van de magazijnier de nodige documenten invullen en bezorgen aan de supplyplanning. De retourprocedure volgen. 8) In geval van problemen bij de verladingen: klantendienst Benelux of Frankrijk inlichten + contact met aankoopdienst ingeval problemen met leveringen. 9) Documenten van de transporten bezorgen aan de transportafdeling. 10) De maandelijkse statistieken van het magazijn opmaken. 11) De nodige stockbewegingen uitvoeren in SAP teneinde in SAP een stock te hebben die overeenstemt met de fysieke stock in het magazijn. Uitvoeren van de nodige tellingen om zeker te zijn van de aantallen in het magazijn. 12) Regelmatig de fifo controleren en de statistieken bijhouden in excel. 13) Deelnemen aan de inventarissen en regelmatig uitvoeren van cycle-counting. Daarna de nodige aanpassingen doen in SAP en de nodige statistieken in excel aanpassen. 14) Op aanvraag van het labo of de ploegchef productie de blokkeringsprocedure toepassen. 15) Deelnemen aan ad hoc meetings. 16) Ingeven van productie of intercompany leveringen in SAP. Uitvoeren van fysieke hertelling in geval van twijfel. 17) In geval van afwezigheid van de magazijnverantwoordelijke: het personeelsbestand opvolgen en indien nodig interims aanvragen bij de personeelsdienst volgens de juiste procedure + verdelen van taken aan de magazijniers. 18) In geval van brand in het magazijn: de procedure toepassen. 19) De producten en de interne procedures van het bedrijf kennen. 20) Kennis hebben van de geldende veiligheidsregels en het interne verkeersplan. 21) Het proper houden van de werkpost volgens de regels van de 5S-methode. 22) Ingave van grondstoffen in database en SAP. 23) Putaway planning opmaken samen met de magazijniers. 24) Telefonisch contact met service bedrijven (afvalflow heftruckonderhoud …)

Profiel

We zoeken kandidaten met een goede kennis van Frans
Engels SAP Excel en CMR die communicatief ingesteld
zijn en administratief heel nauwkeurig kunnen werken.

Elke activiteit die buiten bovenstaand kader valt moet de dispatcher melden aan zijn hiërarchisch verantwoordelijke. De hiërarchisch verantwoordelijke moet op de hoogte gehouden worden door de dispatcher over de realisaties van zijn werk en de eventuele problemen of moeilijkheden.

Kwaliteit en veiligheid :
De dispatcher moet tijdens het uitvoeren van zijn taken de opgelegde procedures toepassen om de nodige kwaliteit en veiligheid van personen en goederen te garanderen. Hij moet ook de veiligheidsregels respecteren alsook ervoor zorgen dat de transporteurs het intern reglement volgen en de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen dragen.

Competenties :
 • Basiskennis van Frans en Engels
 • Basiskennis SAP
 • Basiskennis excel
 • CMR kunnen invullen
 • Groepsgeest
 • Communicatieve ingesteldheid
 • Nauwkeurigheid (administratief)
 • Oog voor detail
 • Pro actief werken

Aanbod

Je komt terecht in een autonome en uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf met ambitieuze toekomstperspectieven horizontale structuur en no-nonsense cultuur.
Dit laat toe om veel initiatief te nemen en mee te bouwen aan een lange termijn structuur.
Je ontvangt een motiverend loonpakket in de lijn met jouw ervaring.

Het betreft een tewerkstelling met optie vast in het tweeploegen-
stelsel (VM: 05u00 - 13u00 en NM: 13u00 – 21u00).

Het brutoloon van een junior dispatcher bedraagt 135357€/u.
De ploegpremie die erbij komt is 6%. (248619€/maand).

Interesse?

VG13/BUO
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 3 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Nederlands

Aanbod

 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.