Terug naar zoekresultaten
Accent

Dispatcher / Peoplemanager

Accent | Oost-Vlaanderen | Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

Onze klant is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in afvalinzameling en -verwerking toonaangevend binnen zijn industrie.

Dispatcher / Peoplemanager

Functieomschrijving

Als Dispatcher word je tewerkgesteld in het depot te Desteldonk binnen een team van 12 bedienden en 23 chauffeurs. Dit in een wisselend weekrooster (06u00 - 14u30 / 09u30 - 18u00) waarbij je een echte peoplemanager bent naar de chauffeurs toe. Jouw takenpakket bestaat uit tal van zaken: ? Je volgt de uitvoering van de afzetroutes (data safe) op gedurende de dag: o Je behandelt inkomende telefoons van chauffeurs op de baan; o Je stuurt niet uitgevoerde orders bij en herplant routes op dezelfde dag; o Je lost ad hoc problemen op ter ondersteuning van de ploegbaas; o Je vraagt dagelijkse algemene feedback op aan de chauffeurs ivm de klanten eventuele problemen gevaarlijke situaties ? ? Je zorgt voor de resource planning: je stelt teams samen ifv afgesproken capaciteit en legt hun documenten klaar. ? Je coacht en coördineert de ploegbaas en de chauffeurs: o Je zorgt voor een validatie van de verloven de selectie van de nieuwe chauffeurs de feedback gesprekken het mee organiseren van het medisch onderzoek voor chauffeurs en laders het beheer van de kasten in de kleedkamer ?; o Je vult prestaties in en volgt overuren op; o Je organiseert en presenteert toolboxen en chauffeursvergaderingen; o Je zorgt voor het onthaal van startende chauffeurs en volgt hierbij het onthaalbeleid. ? Je zorgt voor een tijdige en kwalitatieve dagafsluit / gatekeeping: klassement en bonnen opzoeken boordcomputer gebruik tijdens de dag ? o Je voert controles uit: gereden schade en toestand van de vrachtwagen verbruik mazout/vrachtwagen vol afgezette containers rij- en rusttijden ? o Logistieke administratie: aanmaken TCF inplannen keuringen invullen DOCMAN incidenten rapporten risicomeldingen en schadedossiers stock beheren voor noodzakelijke middelen chauffeurs zoals handschoenen en PBM?s ?

Profiel

Als Dispatcher beschik je over de volgende kwaliteiten:

? Je hebt bij voorkeur een Bachelor diploma of bent gelijkwaardig door ervaring.
? Enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie is een must.
? Je bent een creatieve probleemoplosser en een echte people manager.
? Daarnaast ben je communicatief stressbestendig en vlot in omgang.
? Je gaat ook steeds kostenbewust tewerk.
? Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands.
? Bovendien kan je vlot werken met Excel Word en Access.
? Kennis SAP is een plus.

Aanbod

Onze klant biedt een uitdagende job in een dynamische & vlotte werksfeer waarbij je kan rekenen op een degelijke interne opleiding binnen een internationale groep die volop in ontwikkeling is.

Ze voorzien een aantrekkelijke verloning met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen.

Interesse?

VG13/BUO
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.