Terug naar zoekresultaten

1 van 21

Volgende
Colruyt Group

Directie-assistent(e) Fine Food deeltijds Colruyt Group

Directie-assistent(e) Fine Food deeltijds Colruyt Group

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 12 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Directie-assistent(e) Fine Food deeltijds Colruyt Group

Functieomschrijving

Als directie-assistent(e) ondersteun je samen met je directe collega het managementteam van Fine Food, het eigen productiebedrijf van Colruyt Group. Je bent een steunpilaar op organisatorisch en administratief vlak en draagt door je efficiëntie en discretie bij aan een vlotte werking en organisatie.

Als directie-assistent(e) sta je in voor de administratieve ondersteuning op verschillende domeinen. Je werkt mee op directie- en afdelingsniveau en je krijgt een divers en boeiend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden.

Je bereidt onder meer presentaties voor en je stelt correspondenties en allerlei ondersteunende documenten op in de gebruikelijke Office-pakketten (Excel, Word en PowerPoint). Als aanspreekpunt van de directie beheer je de agenda en sta je in voor het plannen van afspraken en organiseren van vergaderingen.

Op deze manier krijg je steeds meer inzicht in de werking van Fine Food en in de lopende projecten. Zo denk en werk je proactief mee om de interne processen van Fine Food te optimaliseren.

Heb je dus zin om deel uit te maken van een dynamische omgeving waarin je jouw organisatietalent verder kan ontplooien? Stel je dan zeker kandidaat!

Je werkt in Halle.

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je hebt minstens een bachelordiploma of je bent gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een goede kennis van MS Office (Excel, Word en PowerPoint) en je beschikt over sterke administratieve vaardigheden.
 • Overzicht – Je werkt zelfstandig, efficiënt en nauwkeurig. Je bepaalt op een correcte manier de prioriteiten in een vergadering en geeft de opdrachten overzichtelijk door.
 • Verantwoordelijkheid – Je neemt graag initiatief, durft je ideeën te uiten en suggesties te geven. Je bent assertief genoeg om je collega’s te overtuigen van je argumentent.
 • Efficiënt organiseren – Je blinkt uit in plannen en organiseren en behoudt steeds het overzicht over een goed gevulde agenda. Je kan prioriteiten stellen en hoofd- van bijzaken onderscheiden.
 • Work-life balance – Je werkt in een deeltijdse tewerkstelling en je stemt samen met je collega het uurrooster af volgens de noden van het werk en jouw mogelijkheden.
 • Talenkennis – Je spreekt vlot Nederlands en je hebt een goede tot zeer goede kennis van het Frans. Basiskennis Engels is een pluspunt.

Aanbod

 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen, zoals winstdeelname, groepsverzekering en maaltijdcheques.
 • Veel variatie – Geen enkele dag is dezelfde en je communiceert dagelijks met verschillende interne collega’s en externe stakeholders. 
 • Impact – Door jouw administratieve ondersteuning lever je een echte bijdrage aan de vlotte werking van Colruyt Group Fine Food.
 • Blijven leren en ontwikkelen – Je werkt in een team van ervaren collega’s van wie je veel kan bijleren. Daarnaast investeert Colruyt Group met interne en externe opleidingen continu in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Stimulerende werkomgeving – Je krijgt alle kansen om jezelf te ontwikkelen via allerlei opleidingen en om door te groeien binnen Colruyt Group.

Interesse?

Veerle Basteleurs
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 48 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management assistant / secretariaat' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.