Terug naar zoekresultaten
Colruyt Group

Directie-assistent(e) Bio-Planet

Directie-assistent(e) Bio-Planet

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Directie-assistent(e) Bio-Planet

Functieomschrijving

Bio-Planet zoekt een sleutelfiguur om zijn directie te versterken. Als directie-assistent(e) werk je nauw samen met de directieleden en bouw je een vertrouwensband op. Je bent dan ook het eerste aanspreekpunt binnen die directie.

 

Je bent de rechterhand van de directieleden en ondersteunt hen in hun administratieve taken. Zo ga jij als eerste door hun correspondentie. Je ordent mails volgens prioriteit en doet suggesties voor antwoorden of acties. Daarnaast zet je je organisatietalent in om vergaderingen te plannen. Verder bereid je presentaties voor, stel je verslagen op en vat je documenten samen. Je stelt ook correspondentie en ondersteunende documenten op.

Geleidelijk aan krijg je inzicht in de werking van Bio-Planet en leer je de lopende projecten kennen. Je denkt mee na over hoe die organisatie zijn doel, namelijk tevreden klanten, kan bereiken. Je werkt ook proactief en anticipeert op mogelijke opdrachten. Die aanpak zorgt ervoor dat je op korte termijn verschillende verantwoordelijkheden en een ruim takenpakket opneemt.

Heb je zin gekregen om aan de slag te gaan? En wil jij je organisatietalent ontwikkelen in een dynamische omgeving? Stel je dan zeker kandidaat.

Je werkt in Halle.

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je hebt minstens een bachelordiploma (of gelijkwaardig door ervaring). Als directie-assistent(e) heb je een goede kennis van MS Office (Excel, Word en PowerPoint) en kan je vlot nieuwe software aanleren. Een eerste ervaring met SharePoint is een pluspunt.
 • Aanpassingsvermogen – In deze snel wijzigende markt, kan je snel schakelen wanneer deze veranderingen een impact hebben op jouw takenpakket.  Vanuit jouw positieve ingesteldheid ben jij zelf de rots in de branding.
 • Verantwoordelijkheid – Je hebt oog voor de noden van het directieteam en je bent trots wanneer door jouw ondersteuning hun werking vlot verloopt.  Je neemt graag initiatief, durft je ideeën te uiten en suggesties te geven. Je bent ook discreet in het omgaan met gevoelige informatie.
 • Efficiënt organiseren – Je blinkt uit in plannen en organiseren en behoudt steeds het overzicht over een goed gevulde agenda.
 • Talenkennis – Je spreekt en schrijft vlot Nederlands, aangezien dat de voertaal is bij Bio-Planet. We zijn nationaal actief, waardoor je ook jouw goede tot zeer goede kennis van het Frans kan aanwenden.

Aanbod

 • Uitdaging – Je werkt met vertrouwelijke informatie, komt in contact met strategische thema’s en volgt van nabij de ontwikkelingen in een toonaangevende markt.
 • Variatie – Je communiceert dagelijks met zeer uiteenlopende collega’s en partners en je ondersteunt het directieteam in verschillende taken.
 • Stimulerende werkomgeving – Je krijgt alle kansen om jezelf te ontwikkelen via allerlei opleidingen en om door te groeien binnen Colruyt Group.
 • Aantrekkelijke verloning – Je krijgt een salarispakket afgestemd op jouw ervaring en inzet. Daarbij horen heel wat extralegale voordelen, zoals winstdeelname en maaltijdcheques.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Colruyt Group

Alle jobs Management assistant / secretariaat

Populaire jobs in Management assistant / secretariaat:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

 • Academische Bachelor
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management assistant / secretariaat' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.