Terug naar zoekresultaten

Directeur Personeel en HRM

Bij Vlaamse Gemeenschapscommissie | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

De Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) als overheidsbestuur in het Brussels hoofdstedelijk gewest, bevoegd voor cultuur, jeugd, sport, onderwijs, vorming, welzijn, gezondheid en gezin is op zoek naar een:

Directeur Personeel en HRM

Functieomschrijving

Als directeur Personeel en HRM maak je deel uit van het managementteam. Binnen dit team neem je een actieve rol op om de HR-visie strategisch en operationeel te verankeren. Je geeft het personeelsbeleid mee vorm en bent verantwoordelijk voor een degelijk personeelsmanagement. Je coördineert de uitvoering, opvolging, evaluatie en bijsturing van de werkprocessen. Je bouwt een gedragen en modern HR-beleid uit en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening. Je ziet toe op de toegekende budgetten. Je neemt het voortouw op het vlak van de opleiding, de competentieontwikkeling en de loopbaanbegeleiding van alle medewerkers van de organisatie. Je coördineert de verschillende HR-projecten (bv. welzijn op het werk, actieplan diversiteit ...), volgt deze op, met het doel ze op een efficiënte manier in goede banen te leiden. Je bouwt mee aan een verdere digitalisering van de personeelsprocessen en zorgt voor het nodige draagvlak. Je volgt de regel geving op de voet en zorgt voor een correcte toe passing ervan. Je blijft up-to-date met de nieuwe trends en ontwikkelingen op het vlak van HR, je formuleert verbetervoorstellen en verzekert bijsturingen waar nodig. Je zorgt voor een constructieve relatie met de sociale partners, voor een goede informatiedoorstroming binnen de eigen directie en met alle andere directies en diensten van de organisatie. Je biedt ondersteuning bij vragen.

Profiel

Je hebt minstens 3 jaar leidinggevende ervaring, verworven in de laatste 10 jaar, in het beheer van een overheidsdienst, of hiermee gelijkgesteld, of in een organisatie uit de privésector of 8 jaar nuttige professionele ervaring. Er is geen specifiek diploma vereist.

Aanbod

Een uitdagende functie in een dynamische omgeving, een mandaatfunctie voor de duur van 6 jaar met mogelijkheid tot vernieuwing van het mandaat, een geïndexeerd brutojaarsalaris (afhankelijk van de anciënniteit) tussen 63.606 - 90.046 euro aangevuld met extralegale voordelen.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Vlaamse Gemeenschapscommissie

Alle jobs HR

Populaire jobs in HR:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: HR
  • Brussel (standplaats)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.