Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 18

Volgende
H.-Hartziekenhuis Lier

Directeur facilitair beheer

Bij H.-Hartziekenhuis Lier

Staat 14 dagen op Jobat.be

Het H.-Hartziekenhuis Lier is een algemeen ziekenhuis met regionale uitstraling. Het biedt een brede waaier van gespecialiseerde medische, medischtechnische en poliklinische diensten. Een duizendtal gedreven medewerkers (artsen, verpleegkundigen, schoonmaaksters, koks, apothekers, enz.) zet zich dagelijks in om te streven naar een geavanceerde zorgen dienstverlening onder het motto een hart voor zorg. Hiertoe is een modern en toekomstgericht beleid een absolute must.

Om ons directieteam te versterken, zijn we op zoek naar volgende sleutelpersonen:

Directeur facilitair beheer

Functieomschrijving

U vertaalt de strategische visie van het ziekenhuis in een meerjarenbeleidsplan voor de facilitaire diensten en staat in voor het jaarlijkse budget- en investeringsplan. Bewust van uw belangrijke ondersteunende rol draagt u bij aan de verdere professionalisering van alle technische diensten (infrastructuur, bouwkunde en onderhoud) en hospitality services (schoonmaak, catering en logistiek). U detecteert knelpunten en formuleert verbetervoorstellen met speciale aandacht voor een duurzaam energiebeleid, een optimaal contractmanagement ten aanzien van derden-leveranciers en een sterk beheer vanuit de principes van Total Cost of Ownership.

Profiel

U bent een sterk en gedreven persoon, met ervaring in de ziekenhuissector én een relevant masterdiploma voor de functie. Bewezen ervaring in management en leidinggevende verantwoordelijkheid op hoog niveau is een absolute must. Als directielid wilt u samen met de raad van bestuur de visie en doelstellingen van het ziekenhuis zo optimaal mogelijk realiseren. Die ambitie vraagt om een daadkrachtige leidinggevende die openstaat voor verandering, kritisch naar processen kijkt en teams en individuele medewerkers kan inspireren, stimuleren en ondersteunen.
 

Aanbod

U komt terecht in een strategische positie binnen een belangrijk regionaal ziekenhuis, met een dynamische omgeving, unieke visie, stevige marktpositie en belangrijke speerpunten binnen het ziekenhuislandschap. U kunt daarenboven rekenen op een aantrekkelijk en competitief verloningspakket.
Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Operations
  • Sector: Gezondheidszorg en Medisch toebehoren
  • Lier (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Facility manager, Operations' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.