Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 12

Volgende
Acco Brands Corporation

Digital Sales & Marketing Officer

Digital Sales & Marketing Officer

Acco Brands Corporation | Sint-Niklaas | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 20 dagen op Jobat.be

ACCO Brands Corporation is wereldwijd merkleider in een breed aanbod van categorieën. We ontwikkelen en vermarkten innovatieve oplossingen om het moderne werken te vereenvoudigen en beter te organiseren. Enerzijds oplossingen voor de mobiele, moderne werker, zoals presentatie & opbergsystemen en -middelen, ergonomische oplossingen, tassen, laptop security, presenters, chargers, toetsenborden, hubs etc. Anderzijds klassieke producten zoals ordners, notitieboeken, nietmachines, perforatoren, papiervernietigers en lamineermachines. Voor op kantoor, onderweg of voor thuis. Waar je ook maar wilt werken of beter organiseren.

ACCO Brands heeft wereldwijd een omzet van ca. $ 2 miljard en verkoopt producten in meer dan 144 landen, via eigen verkoop- en distributiekanalen. Het bedrijf heeft een sterk portfolio van internationale en lokale merken als Leitz®, Rexel®, Esselte®, Rapid®, Nobo®, GBC®, Derwent® en Kensington®. Ga voor meer informatie naar http://www.accobrands.com

Digital Sales & Marketing Officer

Functieomschrijving

Voor onze vestiging te Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een (m/v): 

Digital Sales & Marketing Officer

Functieomschrijving:
 • Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en communicatie van de overeengekomen marketingactiviteiten in België en Luxemburg en beheert het toegewezen budget.
 • Je initieert, communiceert en coördineert, in nauwe samenwerking met de verantwoordelijke Key Accountmanagers, de groei-activiteiten (assortiment, web content & activiteiten, catalogi, promoties etc) die leiden tot een effectieve aanpak en gezonde ROI bij onze diverse klanten.
 • Je optimaliseert klantencatalogi, webshops en winkelpresentaties voor Acco Brands producten en concepten. Hoofdprioriteit ligt bij klantenwebsite optimalisatie, content en digitale activiteiten.
 • Je ontwikkelt sales ondersteunende zaken van gaande van promotiemateriaal, prijslijsten, etc tot klantspecifieke category management analyses en aanbevelingen.
 • Je bereidt de jaarlijkse productintroducties in de Belux markt voor (klantpresentatie, pricing, aanmaak artikelnummers, training etc) en ondersteunt Sales tijdens de verkoopgesprekken.
 • Je behandelt dagelijkse vragen van de verkoopafdelingen in zowel Nederland als België.

Als Digital Sales & Marketing Officer ben je werkzaam op de Marketing afdeling Benelux. De cultuur van deze afdeling wordt omschreven als hardwerkend en flexibel, met een hoge mate van betrokkenheid en eigen verantwoordelijkheid. 

Je werkt nauw samen met de Regional Communication & Product Managers van onze productcategorieën, en rapporteert rechtstreeks aan de Regional Marketing Director. Je hebt dagelijks contact met je internationale collega’s. 

Profiel

 • Je volgde een hogere opleiding in een bedrijfseconomische richting met een sterke marketing achtergrond.
 • Je kan een eerste werkervaring voorleggen in een marketingfunctie of je bent een starter met de perfecte mentaliteit en ambitie.
 • Je bent analytisch, sociaal, sterk communicatief, een gedreven persoon met zin voor initiatief. Je hebt goede planning- en projectvaardigheden.
 • Je kan zowel goed zelfstandig als in teamverband werken en kan goed omgaan met krappe deadlines en tijdsdruk.
 • Je bezit een goede kennis van het Nederlands, Engels en Frans.
 • Je hebt een zeer goede beheersing van Microsoft Office.

Aanbod

Een zelfstandige, gevarieerde en verantwoordelijke job met veel ruimte voor initiatief en internationale contacten. 

Interesse:
Interesse? Mail je CV met bijhorende motivatiebrief naar sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Prospectie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Marketing assistant, Digital marketing' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.