Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 3

Volgende

DIGITAL MARKETING MANAGER HASSELT

* Focus: opzetten digitale strategie
* Analytische marketingrol
* Regio Hasselt

Via Hays

Staat 5 dagen op Jobat.be

Voor de grootste speler in de distributie van kwaliteitsmazout in België is Hays op zoek naar een ervaren Marketeer om het huidige team aan te sturen en de groei van de verschillende business units te verzekeren.

DIGITAL MARKETING MANAGER HASSELT

Functieomschrijving

In deze rol ben je, samen met de commercieel directeur, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de digitale marketingstrategie. Je stuurt de online en offline strategie binnen de verschillende business units. Je bent steeds op zoek naar vernieuwde manieren om de brand awareness, de naambekendheid en sales te vergroten. Je optimaliseert de communicatie en je werkt rond online en offline campagnes. Je stelt KPI's voorop en houdt de resultaten nauw in de gaten, achteraf voer je ook de nodige analyses uit. Je bewaakt de cijfers en analyseert of ze rendabel zijn. Aan de hand van analyses optimaliseer je de verschillende marketing campagnes. Je optimaliseert de website en zorgt voor lead generation. Verder sta je ook in contact met externe agencies voor de uitwerking van deze campagnes op zowel radio als lokale tv-zenders. In deze functie rapporteer je aan de Commercieel Directeur en stuur je een team van 2 marketingmedewerkers aan.

Profiel

Voor deze vacature zoeken we iemand met minstens een bachelordiploma en 5 jaar ervaring als Marketing Manager met een sterke focus op het digitale luik. Je hebt ervaring binnen de B2C Marketing en weet hoe je de consument kan benaderen. Je bent sterk in het digitale luik en kan van nul een strategie en digitale processen opzetten. Je bent creatief, maar ook zeer analytisch. Je bent hands-on en ondernemend. Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Frans.


Aanbod

Onze klant biedt een voltijdse, uitdagende job aan in een ondernemend bedrijf. Je komt terecht in een functie met eindverantwoordelijkheden en ruimte voor eigen inbreng. Je kan rekenen op een mooi salarispakket met extralegale voordelen.

Voel jij je aangesproken door deze job? Twijfel niet om online te solliciteren.

Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 34 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Marketing management
  • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
  • Midden-Limburg (Hasselt - Genk)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Marketing management' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.