Terug naar zoekresultaten

Digital Marketeer

Bij Mediahuis

Mediahuis Connect is de advertentiedienst van Mediahuis. Mediahuis Connect commercialiseert succesvolle combinaties van kwalitatieve dagbladen, doelgroepgerichte magazines en toonaangevende nieuwsportals. Mediahuis Connect heeft zijn plaats in het medialandschap veroverd. Al wie in Vlaanderen een geslaagde multimediale en multiregionale campagne wil voeren, kan niet om Mediahuis Connect heen. Bij Mediahuis Connect krijgt u de vrijheid om uzelf te ontplooien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Wie bij Mediahuis Connect aan de slag gaat, kiest voor een dynamische omgeving waar mensen het verschil maken.

Digital Marketeer

Functieomschrijving

Op zoek naar een boeiende job in een digitale omgeving waar je een belangrijke rol kunt spelen in het samen vernieuwen, leren en optimaliseren? En wil je graag dingen ondernemen die een echte meerwaarde bieden, doordat je mensen helpt bij het vinden van de job van hun leven, en bedrijven om talent te vinden? Wil je graag bijdragen aan groei door de modernste technieken in digital marketing en webanalyse toe te passen, in een omgeving die volop investeert in de nieuwste technologieën?

Drie x ja?

Jobat.be is hét loopbaanplatform bij uitstek dat bedrijven en kandidaten op een snelle, intelligente manier samenbrengt. Een sterk merk, een tof team en een uitdagende functie, misschien wel op jouw lijf geschreven.

Samen met je collega’s van het online team (digital marketeers, SEO & SEA specialisten, respons specialisten, project managers, ux designer, redacteurs …) zorg je voor een sterke groei in traffic en conversie op Jobat.be.

Als digital marketeer bestaat jouw rol uit:

* Je stelt digitale marketingplannen op en voert ze uit voor diverse doeleinden: het verhogen van sollicitaties, het werven van inschrijvingen voor onze beurzen, werkzoekenden aanzetten om te testen in welke mate hun waarden matchen met bedrijven,…

* Je werkt strategieën en acties uit om de conversie vanuit emails en de instroom naar onze databases (job alert mails, CV’s, nieuwsbrieven…) te verhogen.

* Samen met je collega’s uit het traffic- en respons team werk je campagnes op maat voor klanten uit, je voert ze uit en optimaliseert.

* Je zet digitale campagnes op en zorg je voor een correcte opvolging van deze campagnes. Als een expert zet je onder meer SEA en Facebook Advertising in voor het optimaliseren van je campagnes.

* Je werkt vanuit een data gedreven aanpak en je focust op de optimalisatie van relevante KPI’s.

* Je zet technieken als A/B-testing, segmentatie, remarketing… in om te zorgen dat je met de juiste boodschap de juiste doelgroep op het juiste moment bereikt.

* Op basis van analyse verwerf je inzichten in de verschillende doelgroepen en je wendt deze aan voor het versterken van de klantenrelaties en om bezoekers verder in de customer funnel te brengen.

Profiel* Je bent een echte digital native en hebt eerder ervaring opgedaan in het domein van emailmarketing en campagnes (Facebook advertising, SEA, …).

* Ervaring met een mailingplatform (bijvoorbeeld Selligent), alsook Google Analytics en A/B testing is een troef.

* Je hebt een hands-on-attitude en bent gedreven om steeds bij te leren.

* Je bent cijfermatig sterk en communiceert vlot.

* Je werkt planmatig en gestructureerd met een focus op resultaat (kwaliteit, timing, budget).

* Je spreekt en schrijft vlot Nederlands, kennis van het Frans is een plus.

Aanbod* Een boeiende job in een innoverende omgeving met een flexibele uurregeling.

* We verwelkomen je graag in een team met een duidelijke visie en doelstellingen.

* Voldoende opleidingsmogelijkheden zodat je je talenten optimaal kan ontwikkelen.

* Een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salarispakket.

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Mediahuis

Alle jobs Digital marketing

Populaire jobs in Digital marketing:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Vlaams-Brabant

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Mediahuis?

Volg dit bedrijf

Mediahuis is een van de toonaangevende mediagroepen in België en Nederland. Wij geven sterke nieuwsmerken uit, in print en digitaal: De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, NRC Handelsblad en nrc.next. Daarnaast zijn er onze digitale classifieds-platformen: Jobat.be, Zimmo.be en Vroom.be.

 

Wij geven elke dag het beste van onszelf, voor de zowat 760.000 mensen die onze kranten kopen en voor onze 1,6 miljoen digitale nieuwsconsumenten. Wil je meestappen in dat grote nieuwsverhaal? Bekijk onze jobaanbiedingen of solliciteer spontaan.

Mediahuis

Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven

“Het evolueert eigenlijk nog sneller dan ik dacht”

Het was Gert Ysebaert zelf die, nu zo'n jaar geleden, de Academie op gang schopte tijdens een open sessie samen met Peter Hinsen. De boodschap die hij toen bracht, was duidelijk:

Lees meer

Mediahuis: hét voorbeeld van succesvolle omgang met online video

Online video is bij Mediahuis in enkele jaren tijd een stevige business geworden. Zelfs tv-zenders zijn inmiddels afnemers. Manager Patrick Saliën legt tijdens de Mediafacts Nationale Uitgeefdag uit hoe dit grote nieuwsmediabedrijf de inzet en exploitatie van online video aanpakt.
Lees meer

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Digital marketing' jobs in Vlaams-Brabant meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.