Terug naar zoekresultaten

1 van 10

Volgende
TUI

Digital Marketeer SEA

Bij TUI

Staat 17 dagen op Jobat.be

Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 

Digital Marketeer SEA

Functieomschrijving

TUI trekt met haar merken TUI en TUI fly miljoenen bezoekers per maand naar haar digitale kanalen. En jij kunt ook bijdragen aan het succes hiervan!

Heb je ervaring met het beheren van complexe en grootschalige SEA campagnes? Dan hebben wij een zeer leuke functie voor je!

Als Digital Marketeer binnen de afdeling Digital Marketing – die zorg draagt voor het continu aantrekken van relevante, converterende bezoekers naar alle websites van TUI België  –  vervul je een veelzijdige rol waarin je je gaat bezig houden met alle SEA advertising.

Gaan jouw ogen stralen bij de termen: kwaliteitsscore, cpc, bid management, sitelinks,.. ? Kun jij denken in last click sales, omzetmaximalisatie en efficiency? Dan zijn we op zoek naar een kanaal- en technologie specialist zoals jij!

Het team waarin je komt te werken bestaat uit enthousiaste performance experts op het gebied van display, paid social, affiliate marketing en retargeting.

Wat ga je doen?

Je ontwikkelt, beheert en optimaliseert SEA campagnes. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten, beheren en monitoren van verschillende SEA campagnes. Analyse, rapportering en aanbevelingen: op basis van jouw analyses doe je aanbevelingen om steeds sterkere campagnes te genereren. Je werkt nauw samen met onze e-commerce afdeling om ook conversie verhogende suggesties met hen op te zetten. Teamwork: je werkt nauw samen met je digital marketing team leden in België en ook cross border kan je overleggen met je Nederlandse SEA collega’s.

 • Je zet SEA performance campagnes op voor de TUI reismerken in België, namelijk TUI en TUI fly en zorgt dat deze campagnes het maximale resultaat behalen
 • Je optimaliseert slecht lopende campagnes en experimenteert met verschillende landingpagina’s
 • Je bent continu op zoek naar nieuwe innovatieve manieren om TUI en onze andere labels als merken steviger op de kaart te zetten.
 • Je bewaakt alle digitale KPI’s met data gedreven dashboards en reports
 • Je hebt technische kennis om op basis van onze feeds de beste SEA campagnes live te krijgen

Profiel

Je hebt een bachelor- of masteropleiding afgerond en dit al minstens 2 jaar in de praktijk kunnen omzetten in een gelijkaardige functie, liefst binnen een e-commerce omgeving.

SEA, tags, feedmanagement en bidmanagementsystemen hebben voor jou geen geheimen meer. Je Google Adwords/Analytics certificaat is een mooie plus.

Je bent analytisch, leergierig én kunt ook nauwkeurig en zelfstandig werken. Als het op samenwerken aankomt, ben je dan weer een echte teamplayer die het welzijn voorop zet en wil groeien naar top campagnes met het hele team.

Data is jouw passie en je kunt ook moeiteloos jouw weg vinden in onze enorme hoeveelheid beschikbare metric. Daarnaast besef je volledig dat een goede cijfermatige onderbouwing de beste manier is om iets voor elkaar te krijgen.

Aanbod

Geef je internationale carrière een boost! TUI is het grootste reisbedrijf van Europa, je werkt dus samen enthousiaste collega's uit verschillende landen. Laat je inspireren door verschillende collega's uit jouw vakgebied!

Als  dynamisch bedrijf bieden we je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We bieden binnen TUI Group verschillende specifieke talentprogramma's en opleidingen aan. Laat gerust even weten waar jij nood aan hebt en we bekijken de mogelijkheden!

Heel interessant is het cafetariaplan dat TUI Belgium aanbiedt. Je stelt jouw eigen loonpakket samen, naar je eigen noden en wensen! Iedere sector heeft zijn voordelen, ook de toeristische sector: Zo krijg van ons geweldige kortingen op reizen! Om deze voordelen extra goed te benuttigen, voorzien we 3 extra TUI dagen per jaar.

Een extra pluspunt aan jouw functie bij TUI te Oostende: Het gaat om een job aan zee, zonder pendelstress! Kom je met de trein? Dan voorzien we een fiets voor jou om de afstand tot aan de hoofdzetel af te leggen. 

Zou je graag meer informatie krijgen over de inhoud van deze functie of het functioneren van het team? Stuur dan een mailtje naar careers@tui.be en we brengen je in contact.

 

Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 43 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Digital marketing
 • Sector: Horeca en Toerisme
 • Oostende (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Nederlands, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Digital marketing' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.