Terug naar zoekresultaten
1993

Digital Marketeer - Display

1993 | Oostende | Onbepaalde duur, Voltijds

Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 

Digital Marketeer - Display

Functieomschrijving

Digital marketeer met passie voor performance en branding resultaten via display advertising.

TUI trekt met haar merken TUI en TUI fly miljoenen bezoekers per maand naar haar digitale kanalen. En jij kunt ook bijdragen aan het succes hiervan!

Als Digital Marketeer Display Advertising binnen de afdeling Digital Marketing krijg je een veelzijdige rol waarin je je gaat bezig houden met alle display en video advertising, zowel via Google Ads (GDN), als DV360 (DoubleClick) als Criteo retargeting. Het team waarin je komt te werken bestaat uit enthousiaste inhouse experts op het gebied van social advertising, SEA en affiliate marketing.

Gaan jouw ogen stralen bij de termen: audience, automation, continue optimisation en testing? Kun jij denken in last click sales, maar ook in digitale brand kpi’s zoals reach en frequency? Dan zijn we op zoek naar een kanaal- en technologie specialist zoals jij!

Wat ga je doen?
 • Je zet zowel display performance campagnes als display branding campagnes op voor de TUI reismerken in België en je zorgt dat deze campagnes het maximale resultaat behalen (juiste moment, juiste persoon, juiste boodschap, juiste device).
 • Samen met onze designers ga je op zoek naar de beste creaties om je doelgroepen aan te spreken met jouw advertenties.
 • Je optimaliseert slecht lopende campagnes en doet continu A/B tests met display en video  advertenties binnen Google Ads.
 • Je zoekt de samenwerking op met onze remarketing partner Criteo en je zorgt samen met hen voor de beste remarketing resultaten.
 • Je vertaalt campagnes zoals onze “Ticket sale”, “Tijd voor TUI” moeiteloos door in een display & video strategie via DV360 (DoubleClick).

Profiel

 • Je beschikt over een master diploma
 • Je bent leergierig en kan nauwkeurig en zelfstandig werken
 • Je bent een creatief en dynamisch persoon die steeds de nieuwste technologieën volgt, ze uittest en indien bruikbaar ook implementeert
 • Je bent gek op data en weet je weg moeiteloos te vinden in onze enorme hoeveelheid beschikbare metrics en je beseft dat een goede cijfermatige onderbouwing de beste manier is om iets voor elkaar te krijgen.
 • Je hebt Google Analytics kennis
 • Teamplayer: je zet het teamwelzijn voorop en wil samen met jouw collega’s groeien naar top campagnes
 • Resultaatgericht: je gaat 100% voor succes van je campagnes
 • Verder ben je analytisch, pro-actief en leer je snel bij

Aanbod

Geef je internationale carrière een boost! TUI is het grootste reisbedrijf van Europa, je werkt dus samen enthousiaste collega's uit verschillende landen. Laat je inspireren door verschillende collega's uit jouw vakgebied!

 

Als  dynamisch bedrijf bieden we je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We bieden binnen TUI Group verschillende specifieke talentprogramma's en opleidingen aan. Laat gerust even weten waar jij nood aan hebt en we bekijken de mogelijkheden!

Heel interessant is het cafetariaplan dat TUI Belgium aanbiedt. Je stelt jouw eigen loonpakket samen, naar je eigen noden en wensen! Iedere sector heeft zijn voordelen, ook de toeristische sector: zo krijg je van ons geweldige kortingen op de TUI vakanties! Om van deze voordelen extra te kunnen genieten, voorzien we 3 extra verlofdagen per jaar. 

Een extra pluspunt aan jouw functie bij TUI te Oostende: Het gaat om een job aan zee, zonder pendelstress! Kom je met de trein? Dan voorzien we een fiets voor jou om de afstand tot aan de hoofdzetel af te leggen. 

Zou je graag meer informatie krijgen over de inhoud van deze functie of het functioneren van het team? Stuur dan een mailtje naar careers@tui.be en we brengen je in contact.

 

Blijf op de hoogte van de allernieuwste vacatures binnen TUI via

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/tuigroup/

TUI Belgium Jobs: https://www.facebook.com/TUIBelgiumJobs/

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij TUI

Alle jobs Digital marketing

Populaire jobs in Digital marketing:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

 • Nederlands, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Digital marketing' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.