Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 10

Volgende

Digital Manager Het Nieuwsblad

Bij Mediahuis

Staat 11 dagen op Jobat.be

Het Nieuwsblad is de snelst groeiende krant van het land. Dagelijks bereiken we meer dan één miljoen lezers in Vlaanderen met onze krant, en nog eens meer dan 500.000 via onze site. Het Nieuwsblad heeft een duidelijke identiteit met drie pijlers: Nieuws, Regio en Sport.
Het Nieuwsblad is een dagblad dat streeft naar de hoogste norm; een kleurrijke krant vol nieuws en ontspanning voor iedereen. De Nieuwsblad medewerker is nieuwsgierig, humoristisch en levendig. Werken voor Het Nieuwsblad betekent werken in een creatieve en enthousiaste omgeving waar liefde voor nieuws centraal staat.
Sta je al te popelen om deze uitdaging aan te gaan? Aarzel niet en solliciteer voor 1 van onze jobs.

Digital Manager Het Nieuwsblad

Functieomschrijving

Als digital manager neem jij het voortouw in het change management naar en meer digitale organisatie.
Je bent lid van onze afdeling DNM (Digitale Nieuwsmedia) en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van DNM. Ook vertegenwoordig je DNM binnen het management team van Het Nieuwsblad.


* Vanuit je rol vertrek je vanuit het gezamenlijk definiëren van een digitale strategie en daaraan gekoppelde doelstellingen voor Het Nieuwsblad. Je baseert je hiervoor steeds op data om tot inzichten te komen en deze strategie te beargumenteren.

* Voor het uitvoeren van deze strategie werk je steeds met verschillende afdelingen samen, o.a. de hoofdredactie, marketing en onze salesteams. Je bepaalt de digitale KPI’s voor Het Nieuwsblad en gaat aan de slag samen met de andere teams om deze te realiseren. Je neemt in dit perspectief ook soms de leiding van een project op jou.

* Je ondersteunt de hoofdredactie op het vlak van inzichten rond digitale resultaten en geeft hen advies rond mogelijke organisatorische wijzigingen. Jouw rol is om hen inzicht te geven in hoe Het Nieuwsblad digitaal presteert en het beter kan doen.

* Als link tussen Het Nieuwsblad en DNM zorg je voor een nauwe samenwerking met de Business Owners. Je bezorgt & bespreekt met hen de noden van Het Nieuwsblad zodat het technisch Mediahuis platform evolueert in een richting die ook voor Het Nieuwsblad kansen biedt.

* Ook sta je in voor een kwalitatieve kennisuitwisseling met de verschillende merken binnen Mediahuis en dat de digitale strategie van Het Nieuwsblad past binnen de strategie van Mediahuis.

Profiel* Na een ruime journalistieke/redactionele carrière en ook een (sterke) digitale achtergrond sta je te popelen om de digitale strategie van Het Nieuwsblad te versterken.

* Je gaat steeds analytisch te werk en gebruikt objectieve en heldere cijfers en argumenten om inzichten te verschaffen.

* Je hebt ervaring met het onderzoeken, uitwerken en initiëren van strategiën en transformaties en bent geïnteresseerd om onze nieuwsmedia naar een nieuw digitaal niveau te tillen.

* Samenwerking is voor jou key! En je hebt dan ook geen probleem om te komen tot een efficiënte samenwerking tussen de verschillende afdelingen.

* Voor jou is het uitwisselen van kennis, innovaties, learnings, … een evidentie.

Aanbod* Je komt terecht in een job voor eigen initiatief binnen de meest innovatieve afdeling van Mediahuis.

* Mediahuis beschikt over een eigen binnenhuisuniversiteit waar je steeds interessante opleidingen kan bijwonen om je talenten optimaal te ontwikkelen.

* Een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen.

* Niet te vergeten dat Mediahuis bij de top 10 van meest aantrekkelijke werkgevers behoort.

Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Mediahuis?

Volg dit bedrijf

Mediahuis is een van de toonaangevende mediagroepen in België en Nederland. Wij geven sterke nieuwsmerken uit, in print en digitaal: De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, NRC Handelsblad en nrc.next. Daarnaast zijn er onze digitale classifieds-platformen: Jobat.be, Zimmo.be en Vroom.be.

 

Wij geven elke dag het beste van onszelf, voor de zowat 760.000 mensen die onze kranten kopen en voor onze 1,6 miljoen digitale nieuwsconsumenten. Wil je meestappen in dat grote nieuwsverhaal? Bekijk onze jobaanbiedingen of solliciteer spontaan.

Mediahuis

Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven

“Het evolueert eigenlijk nog sneller dan ik dacht”

Het was Gert Ysebaert zelf die, nu zo'n jaar geleden, de Academie op gang schopte tijdens een open sessie samen met Peter Hinsen. De boodschap die hij toen bracht, was duidelijk:

Lees meer

Mediahuis: hét voorbeeld van succesvolle omgang met online video

Online video is bij Mediahuis in enkele jaren tijd een stevige business geworden. Zelfs tv-zenders zijn inmiddels afnemers. Manager Patrick Saliën legt tijdens de Mediafacts Nationale Uitgeefdag uit hoe dit grote nieuwsmediabedrijf de inzet en exploitatie van online video aanpakt.
Lees meer

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 49 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.