Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 85

Volgende

Digital Key Account Manager Jobat

Bij Mediahuis

Staat 9 dagen op Jobat.be

Mediahuis is het bedrijf dat de sterke nieuwsmerken De Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg bijeenbrengt. Daarnaast herbergt Mediahuis ook digitale classifieds-merken zoals Jobat, Hebbes, Zimmo en Vroom.
Mediahuis is een open huis met een nieuwsgierige blik op de wereld. Een huis waar mensen en merken hun eigenheid kunnen behouden en zich kunnen ontplooien.
Mediahuis investeert in relevante mediamerken en benut hun potentieel optimaal. Het investeert om nu resultaten te halen en waarde te creëren voor later. Het investeert om elk merk sterker en aantrekkelijker te maken voor klanten en partners.
Mediahuis is een ambitieus huis dat een omgeving creëert waarin iedereen het vanzelfsprekend vindt voortdurend op zoek te gaan naar nog beter.

Digital Key Account Manager Jobat

Functieomschrijving

Jobat Media is hét rekruteringsplatformplatform bij uitstek dat bedrijven en kandidaten op een snelle, intelligente manier samenbrengt. Wij kunnen hiervoor gebruik maken van de sterke brands van Mediahuis zowel online als print. (De Standaard / Het Nieuwsblad-De Gentenaar / Gazet van Antwerpen / Het Belang van Limburg) Wij stellen alles in het werk om onze adverteerders de best mogelijke respons te bieden, zowel voor Employer Branding als voor rekruteringscampagnes.
In een zeer dynamische markt krijgen al onze collega’s de kans om zich te ontplooien en dit zowel op creatief als persoonlijk vlak. Werken bij Jobat Media betekent iedere dag opnieuw samen met het hele team voor net dat iets meer gaan.


* Als lid van het Jobat Media team sta je klanten (vnl. de top 50 werving-en selectiekantoren) met raad en daad bij in hun zoektocht naar de meest optimale online rekrutering en digitale employer branding campagnes. Door actief te luisteren bied je een oplossing op maat voor al hun online communicatie.

* Je bent verantwoordelijk voor het beheer van je klantenportefeuille die je verder uitbouwt.

* Binnen je doelgroep zorg je voor de realisatie van de omzetdoelstellingen.

* In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de sales manager.

Profiel* Je beschikt minstens over een bachelor diploma en je bent in staat om op hoog niveau te onderhandelen met HR managers, bedrijfsleiders en communicatie verantwoordelijke.

* Je hebt affiniteit met of ervaring in de wereld van werving & selectiekantoren

* Dankzij je verregaande en professionele dienstverlening slaag je erin om met elke klant een stevige vertrouwensrelatie op te bouwen.

* Online ben je mee in de nieuwste ontwikkelingen op vlak van Social Media, SEO / SEA en google analytics.

* Je bent een enthousiaste, authentieke teamspeler met een sterke verantwoordelijkheidszin.

* Je bent vlot tweetalig NL/FR.

Aanbod* Een boeiende & afwisselende job met ruimte voor eigen initiatief;

* Een ruime set aan opleidingsmogelijkheden zodat je je talenten optimaal kan ontwikkelen

* Een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen

* Groot-Bijgaarden is de thuis van ons team, België is je werkterrein. Naast ons kantoor in Groot-Bijgaarden, is er ook een mogelijkheid om vanuit onze kantoren in Antwerpen en Hasselt te werken.

Asse

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Mediahuis?

Volg dit bedrijf

Mediahuis is een van de toonaangevende mediagroepen in België en Nederland. Wij geven sterke nieuwsmerken uit, in print en digitaal: De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, NRC Handelsblad en nrc.next. Daarnaast zijn er onze digitale classifieds-platformen: Jobat.be, Zimmo.be en Vroom.be.

 

Wij geven elke dag het beste van onszelf, voor de zowat 760.000 mensen die onze kranten kopen en voor onze 1,6 miljoen digitale nieuwsconsumenten. Wil je meestappen in dat grote nieuwsverhaal? Bekijk onze jobaanbiedingen of solliciteer spontaan.

Mediahuis

Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven

“Het evolueert eigenlijk nog sneller dan ik dacht”

Het was Gert Ysebaert zelf die, nu zo'n jaar geleden, de Academie op gang schopte tijdens een open sessie samen met Peter Hinsen. De boodschap die hij toen bracht, was duidelijk:

Lees meer

Mediahuis: hét voorbeeld van succesvolle omgang met online video

Online video is bij Mediahuis in enkele jaren tijd een stevige business geworden. Zelfs tv-zenders zijn inmiddels afnemers. Manager Patrick Saliën legt tijdens de Mediafacts Nationale Uitgeefdag uit hoe dit grote nieuwsmediabedrijf de inzet en exploitatie van online video aanpakt.
Lees meer

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 30 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / Vertegenwoordiger
  • Sector: Media en Communicatie
  • Asse
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / Vertegenwoordiger' jobs in Asse meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.