Terug naar zoekresultaten

1 van 5

Volgende
TUI

Digital Analyst

Bij TUI

Staat vanaf vandaag op Jobat.be

Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 

Digital Analyst

Functieomschrijving

Als Digital analyst analyseer je alle online campagnes met als ultieme doel de conversie te verhogen. Je biedt concrete verbeteringen aan om zo de digitale campagnes te optimaliseren. Jouw focus ligt specifiek op de analyse van gegevens en het rapporteren, zowel intern als naar de groep. Data spelen een erg grote rol in deze functie. Je initieert, realiseert en optimaliseert zelfstandig rapporten en kostenforecasts op basis van analytics (Google Analytics Premium) en onze eigen data warehouse.

 Specifieke job kenmerken zijn: 

 • Initiëren, opzetten, monitoren, uitvoeren en rapporteren van alle mogelijke digitale marketing kanalen om zo bij te dragen aan nog effectievere sales.
 • Ontwikkelen en controleren van digital KPI's, kaders, dashboards en standaardrapportages.
 • Adviseren van de betrokken partijen
 • Structureel en ad hoc data driven informeren en adviseren
 • Uitvoeren van deep dive analyses van grote campagnes en ad hoc analyses
 • Ontwikkelen van conversie attributie m.b.t. digital marketing om conversie in kaart te brengen
 • Initiëren van koppelingen met andere databronnen (zoals customer data).
 • Realiseren van overleg met andere analisten (o.a. e-commerce en CRM)
 • Realiseren van de juiste technische implementatie voor bestaande en nieuwe digital marketing onderdelen; in nauw overleg met ICT en e-commerce
 • Onderhouden van de standaard rapportages en dashboards.

Kortom als Digital Analyst ben je verantwoordelijk voor het betrouwbaar meten, analyseren en interpreteren van de bron en het gedrag van alle bezoekers van TUI in België teneinde de digitale omzet, de conversie en commerciële prioriteiten en de online marketing effectiviteit te verhogen.

Profiel

Je behaalde een Masterdiploma in een marketing/economische richting of gelijkwaardig door ervaring.

Je hebt een goede kennis van Google Tag Manager en Excel. Google Analytics heeft voor jou geen geheimen: custom segments, visits versus gebruikers, custom rapportering, Google Analytics Excel plugins,… jij bent een echte analytics wizard!

Je analytische ingesteldheid, focus op resultaat en no-nonsense mentaliteit maken van jou de perfecte kandidaat.

Je bent in staat om digitale rapporten zelfstandig uit te denken. Ook kun je actionable gegevens uit analyses halen en deze in begrijpbare taal gaan voorstellen.

Aanbod

Geef je internationale carrière een boost! TUI is het grootste reisbedrijf van Europa, je werkt dus samen enthousiaste collega's uit verschillende landen. Laat je inspireren door verschillende collega's uit jouw vakgebied!

Als  dynamisch bedrijf bieden we je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We bieden binnen TUI Group verschillende specifieke talentprogramma's en opleidingen aan. Laat gerust even weten waar jij nood aan hebt en we bekijken de mogelijkheden!

Heel interessant is het cafetariaplan dat TUI Belgium aanbiedt. Je stelt jouw eigen loonpakket samen, naar je eigen noden en wensen! Iedere sector heeft zijn voordelen, ook de toeristische sector: Zo krijg van ons geweldige kortingen op reizen! Om deze voordelen extra goed te benuttigen, voorzien we iedere 4 maand een extra TUI-verlofdag.

Een extra pluspunt aan jouw functie bij TUI te Oostende: Het gaat om een job aan zee, zonder pendelstress! Kom je met de trein? Dan voorzien we een fiets voor jou om de afstand tot aan de hoofdzetel af te leggen. 

 

Zou je graag meer informatie krijgen over de inhoud van deze functie of het functioneren van het team? Stuur dan een mailtje naar careers@tui.be en we brengen je in contact.

Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 39 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Digital marketing
 • Sector: Horeca en Toerisme
 • Oostende (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Digital marketing' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.