Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 3

Vlaams & Neutraal Ziekenfonds

Diensthoofd Maatschappelijk Werk

Klantgerichte en flexibele teamleider

Bij Vlaams & Neutraal Ziekenfonds

Staat 19 dagen op Jobat.be

Het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds met 46 kantoren draagt zijn ongebondenheid en streven naar een doeltreffende Vlaamse ziekte- en invaliditeitsverzekering hoog in het vaandel.

Binnen de ziekenfondswereld staat het VNZ bekend als één van de snelst groeiende ziekenfondsen. Ruim 110.000 leden ondervinden reeds onze persoonlijke en klantgerichte aanpak.

Om onze krachtige ploeg van 138 personeelsleden te versterken, zijn wij op zoek naar een gemotiveerd (m/v):

Diensthoofd Maatschappelijk Werk

Functieomschrijving

Je belangrijkste verantwoordelijkheid is het leiden van de Dienst Maatschappelijk Werk die de spil is van onze sociale dienstverlening. Dit impliceert het dagdagelijks aansturen, opvolgen en motiveren van jouw ploeg van 13 medewerkers. Daarnaast implementeer je op een efficiënte wijze de sociale reglementering van de ziekteverzekering, het Vlaams woonzorgdecreet, de Vlaamse sociale bescherming en het VAPH in de dagelijkse praktijk. Het extern overleg met sectorgebonden partners maakt eveneens deel uit van het takenpakket. Tenslotte ben je in staat om de noden van onze leden correct in te schatten en er ook correct op in te spelen. Je maakt deel uit van de staf en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Profiel

Je hebt een bachelordiploma ‘maatschappelijk werk’ en een eigen wagen. Groot pluspunt is ervaring binnen een DMW van een ziekenfonds. Je bent vertrouwd met het juridische kader en de nodige informaticatools en bereid steeds bij te scholen. Als persoon getuig je van een klantgerichte en flexibele houding. Je werkt nauwkeurig en proactief en kan als leidinggevende respect afdwingen door een open communicatie en verantwoordelijkheidszin.

Aanbod

Een uitdagende en zeer afwisselende job die deel uitmaakt van het hoger kader. Het contract is voor onbepaalde duur en sterke extralegale voordelen worden binnen het loonpakket voorzien. Je werkplaats is onze administratieve zetel in Lier.

 

Geïnteresseerd? 
Stuur vóór 30 juni jouw gemotiveerde brief met cv naar het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds, t.a.v. Jürgen Constandt, algemeen directeur, Hoogstratenplein 1 te 2800 Mechelen of via de button Solliciteer nu.

Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Maatschappelijk assistent
  • Sector: Gezondheidszorg en Medisch toebehoren
  • Lier (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maatschappelijk assistent' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.