Terug naar zoekresultaten

1 van 8

Volgende
Colruyt Group

Dienstchef Fine Food Salads

Dienstchef Fine Food Salads

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 1 dag op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Dienstchef Fine Food Salads

Functieomschrijving

We zoeken een dienstchef voor onze productieafdeling Fine Food Salads te Halle. Een grote interesse voor het vakmanschap van voedingsproducten is voor deze functie een must, net als leidinggevende capaciteiten en goede communicatieve vaardigheden.

Als dienstchef stuur je op onze productiesite van Salads een team aan van ongeveer 20 operatoren. Samen maken jullie elke dag kwaliteitsvolle smeersalades. Daar horen uiteraard ook de nodige kwaliteitscontroles bij. De eindproducten belanden uiteindelijk in de verschillende winkels van Colruyt Group.

Als een echte peoplemanager geef je richting aan je medewerkers en motiveer je hen om vooropgestelde doelen te bereiken. Je team bestaat uit een gemotiveerde en multiculturele groep vakmannen die veel belang hechten aan kwaliteit, collegialiteit en een goede sfeer. Als dienstchef durf je beslissingen nemen en hou je ervan om leiding te geven. Je coacht je medewerkers en stimuleert hen in hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Zo creëer je een werkkader waarin je medewerkers plezier en voldoening uit hun job halen en waarin iedereen met elkaar overweg kan.

Daarnaast kan je goed plannen en organiseren. Zo ben je verantwoordelijk voor uurroosters en verlofplanningen. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor de naleving van de richtlijnen op het vlak van veiligheid, productie, hygiëne en werkinstructies.

Je werkt in Halle.

Profiel

 • Ervaring – Bij voorkeur heb je minstens 2 jaar relevante ervaring als chef. Je kan productiekengetallen correct interpreteren en hebt voldoende kennis van Windows applicaties om rapportering en presentaties te verzorgen.
 • Flexibiliteit – Je werkt in een tweeploegensysteem: (6-14 u. of 14-22 u.) zoals iedereen van je team. Variërende uurroosters maken dus deel uit van je leven. Sporadisch werk je ook op zaterdag. Je kan zelfstandig werken of je organisatie er zodanig op inrichten.
 • Een communicatieve peoplemanager – Je vindt het leuk om met mensen te werken, en wil nog beter worden in het coachen en motiveren van collega’s. Naar de buitenwereld toe ben je één van de ambassadeurs van onze eigen geproduceerde artikelen
 • Talenkennis – Je spreekt goed Nederlands of Frans en kan in de andere taal een vlot gesprek voeren met je collega’s
 • Waarden bewaken – Fine Food werkt voor heel Colruyt Group. Als dienstchef draag je de groepsmissie en -waarden uit en geef je die door aan je medewerkers.

Aanbod

 • Een unieke job – Als dienstchef heb je een unieke job binnen de enige Belgische retailer met een eigen saladeproductie.
 • Voldoening – Je ziet de resultaten van de inzet en het werk van je team. Dat motiveert je en geeft je energie om er elke dag opnieuw voor te gaan.
 • Afwisseling – Het ene moment overleg je met een collega-dienstchef, het andere moment bespreek je een technisch probleem met je team. Die mix van sociale en technische skills maakt je job net zo interessant.
 • Zekerheid – Je krijgt een contract van onbepaalde duur. Bovendien kom je terecht in een stabiel en groeiend bedrijf.
 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je marktconforme loon krijg je ook heel wat extralegale voordelen zoals winstdeelname en een bedrijfswagen.

Interesse?

Mieke Beyen-Selectieverantwoordelijke
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 38 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Bedrijfswagen

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.