Terug naar zoekresultaten

Diagnosetechnieker 2 ploegen - Hoge verloning - Regio Gent!

372861968

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Diagnosetechnieker 2 ploegen - Hoge verloning - Regio Gent!

Functieomschrijving

Voor een heel mooie internationale firma in Gent Zeehaven zijn we momenteel op zoek naar een diagnosetechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het opsporen en analyseren van elektrische storingen van de wagens. Volgende zaken omschrijven het takenpakket: - Als technieker sta je in voor het analyseren EN herstellen van alle mechanische en elektrische storingen; - Je bent verantwoordelijk voor het volgen van de werkmethoden bij het uitvoeren van allerlei soorten werk in de werkplaats; - Je bent verantwoordelijk voor het naleven van de lokale standaarden en werkprocedures van de werkplaats; - Je staat in voor het rapporteren van fouten en afwijkingen in de systemen in samenspraak met R&D en manufactering engineering zodat corrigerende maatregelen genomen kunnen worden; - Je streeft naar het continu verbeteren en voor het delen van relevante kennis en bevindingen met het team, en voor het delen van problemen om deze gezamenlijk op te lossen.

Profiel

Je beschikt over een technische bachelor meer specifiek in de volgende afstudeerrichtingen zoals elektriciteit, elektromechanica of autotechnieken.
Aangezien de firma op zoek is naar meerdere techniekers, komen zowel kandidaten met ervaring als schoolverlaters in aanmerking.
Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen en kennis van elektriciteit en netwerken op wagens.
Je toont de wil om te groeien, jouw kennis continu uit te breiden en je vertoont interesse in de laatste technologische ontwikkelingen.

Aanbod

Je krijgt een zeer mooie en hoge verloning aangevuld met extra legale voordelen. Naast een toffe werksfeer, krijg je ook heel wat interne en externe opleiding om je kennis van techniek te verruimen. In het sollicitatieproces mag je je verwachten aan een screening, theoretische testen en praktische testen. Interesse? Mail je cv naar gent.technics@ago.jobs.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.