Terug naar zoekresultaten

DevOps Engineer

461915208

AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Staat 41 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

DevOps Engineer

Functieomschrijving

De group IT services is een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van onze klant, verspreid over vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij ze innovatief willen zijn op de markt, door op zoek te gaan naar nieuwe processen en technologieën. Technologisch zijn ze een ?early adaptor' van nieuwe trends, willen ze voortrekker zijn op de markt, gebruiken ze cutting edge technologie om de projecten te realiseren. Samen met de ongeveer 50 collega's zijn ze zeer resultaatgedreven en pragmatisch. Binnen het team krijgen de mensen de ruimte om te experimenteren, hun visie op medewerkers is dat iedereen zich ten volle moet kunnen ontplooien door de mensen de vrijheid te geven om buiten hun strikte taakomschrijving mee initiatief te kunnen nemen. Als bedrijf zijn ze heel Agile, gebruiken ze de SCRUM methodologie volledig. Alle ontwikkelingen hebben een heel korte ?time to market'. Door de continue groei en in functie van de strategische opbouw van ons ICT-team, hebben wij op vandaag heel wat jobopportuniteiten. Als DevOps is het aan jou om alle tools te beheren, toe te passen en nieuwe technologie aan te brengen ter ondersteuning van het development team en de productie afdeling. (Microservices, React, various AWS services, ) Je werkt met bash scripting / Jenkins / Amazon Opsworks, ...., Helpt bij het installeren en configureren van verschillende systemen in Amazon AWS. Je gaat ook zelfstandig te werk bij het monitoren en analyseren van de verschillende integraties, backups en disaster recoveries.

Profiel

Ervaring met software development en system administration.
Je bent vertrouwd met Jenkins or another CI tool, Linux, Chef, Docker, Git, HashiCorp Vault.
Je bent mee met de laatste technologie en hebt een passie voor web applicaties.
Je bent kritisch en analytisch en ontwikkelt snel een doortastend begrip van business processen en het functioneren van commerciële websites.

Aanbod

Je krijgt de kans om aan de slag te gaan bij een internationaal toonaangevend bedrijf binnen de Outdoor markt. Je krijgt gerichte coaching op de werkvloer en opleidingen om je kennis op peil te houden. Daarnaast kan je werken met de laatste technologieën.
Dit alles wordt aangevuld met glijdende werktijden en een marktconform salarispakket aangevuld met extra legale voordelen.
Daarbovenopt kan je genieten van een aangename werksfeer in een dynamisch team waar je jezelf kan zijn.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Antwerpen IT
Brusselstraat 51
2018 Antwerpen IT
Tel.: 03 213 86 50
Email: antwerpen.it@ago.jobs
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.