Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 15

Volgende

Development Manager

Smals | Brussel | Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Development Manager

Functieomschrijving

Als Development Manager bepaal je het softwarebeleid, stuur je de ICT-medewerkers aan en definieer je projecten en initiatieven in lijn met de strategische objectieven van de organisatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de ICT Directeur.
Door middel van een grondige analyse breng je de huidige situatie op gebied van ICT-diensten in kaart en definieer je een doelgericht projectplan op basis van de specifieke noden. Je zorgt voor een harmonisering van de werkorganisatie, de introductie en implementatie van toepasselijke best practices, processen en methodologieën.
Je deelt je expertise door het opstellen, verspreiden en toelichten van richtlijnen, het voorstellen van maatregelen en het formuleren van concrete adviezen. Je zorgt voor een duidelijke en door het team gedragen strategie op gebied van architectuur, techniek en tooling en je bewaakt de coherentie van de omgeving.
Je staat tevens in voor de operationele planning, coördinatie, prioritering en opvolging van de activiteiten van het ontwikkelingsteam.
Je verzorgt interne en externe communicatie en overleg. In het bijzonder organiseer en leid je stuurgroepen (governance boards) in samenwerking met alle stakeholders.
Tot slot ondersteun en begeleid je je medewerkers om hun persoonlijke competenties te bevorderen. Je zorgt door een correcte opvolging voor gemotiveerde medewerkers die de optimale inzet en bijdrage van hun team kunnen verzekeren.

Profiel

Je hebt een universitair diploma en minstens 10 jaar ervaring in people- en projectmanagement. Je beschikt tevens over relevante ervaring in de ontwikkeling (van business aplications) in een Java-omgeving.
Je hebt ervaring en inzicht in de IT-markt en in de verschillende technologische evoluties en visies ter zake zoals bijvoorbeeld Scrum, Prince II, ….
Je hebt verantwoordelijkheidszin en je bent klant- en resultaatgericht.
Dankzij je sterke persoonlijkheid en stevige onderhandelings- en communicatievaardigheden ben je in staat om een afdeling te leiden, te motiveren en te coachen.
Je werkt methodisch en georganiseerd, je weet prioriteiten te stellen en je bent sterk gericht op continue structurele verbeteringen.
Je luisterend oor, je begrip van de businessbehoeften en je wil om te slagen zijn zeer belangrijke troeven.
Je drukt je vlot uit in het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Interesse?

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 29 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.