Terug naar zoekresultaten

1 van 9

Volgende
Jan De Nul Group

Developer HR software

Jan De Nul Group | Capellen - Luxemburg | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Jan De Nul Group staat gekend voor zijn uitdagende bagger- en offshore activiteiten, grensverleggende civiele werken en innoverende milieuprojecten over zowat de hele wereld. Steeds groter, verder en avontuurlijker. Net die gedrevenheid en betrokkenheid van onze medewerkers maakt Jan De Nul Group tot expert. Bij ons is het altijd baanbrekend en nét iets uitdagender – en daarvoor hoef je niet noodzakelijk over zeemans-benen te beschikken. Of je nu aan boord gaat van onze wereldwijde vloot, aan het werk op kantoor of op een binnenlandse werf: er worden voortdurend grenzen verlegd!

Developer HR software

Functieomschrijving

Als Developer maak je deel uit van het payroll team en ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van business software. Het payroll team is verantwoordelijk voor de correcte en tijdige technische ondersteuning van de totale loonadministratie voor werknemers tewerkgesteld onder diverse sociale en fiscale stelsels.

Als Developer bied je ondersteunende diensten op de personeelsdienst en speel je in op de noden van de afdeling. Je optimaliseert mee de volledige flow van personeelsadministratie (payroll, evaluaties, aanwezigheids- en tijdsregistratie, ... ) via de uitwerking van functionele specificaties. Je ontwikkelt zowel nieuwe HR-software alsook uitbreidingen aan de bestaande applicaties.

Je wordt tewerkgesteld in Capellen, Luxemburg.

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelor diploma in een informaticarichting (of gelijkwaardig door ervaring). Je hebt kennis van verschillende technologieën zoals .NET (C# en/of VB) alsook van Oracle (Designer, Forms, SQL, PL/SQL). Kennis van ASP.NET, WCF en WINDEV is een pluspunt. Je bent analytisch, nauwkeurig en je hebt een ruim leervermogen. Bovendien spreek je goed Frans en Engels.

Aanbod

  • Een boeiende en afwisselende job in een no-nonsense internationale werkomgeving (Luxemburg)

  • De kans om samen met je collega’s het verschil te maken, je te onderscheiden door creativiteit, innovatie en duurzaamheid.

Interesse?

Delphine Weemaes / HR-Assistant / Luxemburg
Aarlen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Frans, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Aarlen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.