Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 22

Volgende
Gemeente & OCMW Zemst

deskundige Personeel & Organisatie

Bij Gemeente & OCMW Zemst | Zemst | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 12 dagen op Jobat.be

B1-B3 - contractueel - onbepaalde duur

Ben je een zelfstarter gepassioneerd door HR? Schrikt projectmatig werken jou niet af? Zoek je een uitdagende job waarin je werk en privé perfect op elkaar kan afstemmen? Dan ben JIJ diegene die wij zoeken!

deskundige Personeel & Organisatie

Functieomschrijving

Als deskundige Personeel & Organisatie kom je terecht in een dynamisch team van 8 medewerkers die zich ontfermen over het personeelsbeleid, -beheer en -welzijn van gemeente & OCMW Zemst. Als HR partner fungeer je als aanspreekpunt voor de leidinggevenden en werknemers van de aan jou toegewezen teams. Je coördineert de rekruteringsprocessen voor diverse profielen en zorgt voor de uitwerking van P&O initiatieven en processen. Je staat in voor een transparante informatiedoorstroming met het oog op een optimale samenwerking. Je rapporteert aan de teamcoördinator Personeel & Organisatie en biedt ondersteuning bij de voorbereiding, uitvoering en opvolging van het HR beleid en toegewezen HR projecten (VTO, functionerings- en evaluatieproces, onthaal, verloningsbeleid, actueel houden van informatie,...). Uiteraard volg je de tendensen op van jouw werkgebied en bouw je een netwerk uit binnen de openbare sector.

 

Profiel

Je bent een leergierige zelfstarter op zoek naar een enthousiast en gedreven team om jouw HR passie mee te delen. Je kan zelfstandig, gestructureerd en kwalitatief werken, ook onder tijdsdruk. Je bent een hulpvaardige collega die integriteit, communicatie en discretie heel belangrijk vindt. Je beschikt over een bachelordiploma en slaagt voor de selectieprocedure die bestaat uit een mondelinge proef en psychotechnische testen. Heb je reeds ervaring binnen een HR omgeving, dan heb je een streepje voor. Graag ontvangen we jouw gerichte motivatie om ons te overtuigen dat je de geknipte kandidaat bent voor deze job.

Aanbod

Een voltijdse tewerkstelling, maaltijdcheques (€8), fietsvergoeding voor wie naar het werk fietst, 100% tussenkomst in het openbaar vervoer, hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler, glijdende uren, mogelijkheid tot het meenemen van alle relevante jaren anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige, tal van bijscholingsmogelijkheden en leuke collega's die je graag zullen ontvangen.De uiterste inschrijvingsdatum voor deze vacature is 07/10/2018

Interesse?

Goesting om ons team te komen versterken? Solliciteer dan uiterlijk zondag 7 oktober 2018 via onderstaande link, datum e-sollicitatie telt: https://www.jobsolutions.be/register/2888 Interesse, maar toch nog vragen? Dan kan je terecht bij het team Personeel & Organisatie via mail personeel@zemst.be of telefonisch op het nummer 015/62 71 22
Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Payroll & loonadministratie
  • Sector: Overheid en Social Profit
  • Zemst (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Payroll & loonadministratie, HR business partner' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.