Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 7

Volgende
Stad Hasselt

Deskundige Groendienst 2de oproep

Bij Stad Hasselt | Hasselt | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 14 dagen op Jobat.be

Met deze oproep willen we onmiddellijk een voltijdse vacature invullen en leggen we tegelijk een wervingsreserve aan, die 2 jaar geldig blijft. We bieden je meteen een contract van onbepaalde duur aan. Eventuele toekomstige aanstellingen worden via de wervingsreserve ingevuld.

Deskundige Groendienst 2de oproep

Functieomschrijving

 

Je wordt medeverantwoordelijk voor het beheer van de parken, de plantsoenen, de bermen, de laanbomen, de kerkhoven, de bossen en de natuurgebieden van de Stad Hasselt. Je zal instaan voor onder andere:

- het opstellen van een technische beschrijving voor een bijzonder bestek met oog op het aanbesteden van (onderhouds-)werken;

- het controleren van (onderhouds-)werken, vorderingsstaten, facturen…;

- het inventariseren van groen en het inbrengen en beheren van deze gegevens in een applicatie van een geografisch informatiesysteem (GIS);

- het opstellen van adviezen (kapvergunning… );

 

Een beplantingsplan kunnen ontwerpen. Het kunnen uittekenen op een computer aan de hand van het tekenprogramma is een meerwaarde.

Af en toe dien je (al of niet in teamverband) bijzondere opdrachten uit te voeren, zoals het organiseren van een manifestatie tijdens een weekend.

Profiel

 

- een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie, dit moet blijken uit een uittreksel van het strafregister;

- de burgerlijke en politieke rechten hebben;

- medisch geschikt zijn voor de uit te oefenen functie, in overeenstemming met de wetgeving over het welzijn van de werknemers op het werk;

- bachelor diploma of diploma hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs; gezien de functie-inhoud beogen we kandidaten met een bachelor diploma in de agro- en biotechnologie (groenmanagement of gelijkwaardig); Dit diploma moet je behalen in het Nederlands. Anders is het vereist dat je geslaagd bent op een taalexamen op het niveau van de functie dat je afgelegd hebt bij Selor. De kandidaten die een buitenlands diploma voorleggen moeten een gelijkwaardigheidserkenning met een Belgisch diploma voorleggen (meer informatie: www.naric.be > aanvraagformulieren);

- slagen in selectieproeven die bestaan uit een schriftelijke proef (100 punten), een mondelinge proef (100 punten) en een psychotechnische proef (gunstig of ongunstig). Enkel de kandidaten die 50% behalen op een proef worden uitgenodigd voor de volgende proef.

Aanbod

 

- een boeiende en gevarieerde job;

- de mogelijkheid tot vorming;

- een verloning in het barema B1/B2/B3;

- een minimum bruto jaarloon van 27 564,12 EUR en een maximum bruto jaarloon van 36 820,56 EUR;

- de aanvangswedde kan eventueel verhoogd worden met relevante beroepservaring;

- reglementaire vergoedingen en bijkomende extra legale voordelen (hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietsvergoeding…).

Interesse?

Je sollicitatie moet ten laatste op 14 oktober 2018 toekomen bij de Stad Hasselt, Personeelsdienst – Aanwervingen, Limburgplein 1, 3500 Hasselt Je kan je sollicitatie per post versturen naar bovengenoemd adres, afgeven op dit adres of e-mailen naar jobs@hasselt.be.

Je sollicitatie bestaat uit de volgende stukken:

- een sollicitatiebrief;

- een gedetailleerd curriculum vitae;

- een afschrift van het vereiste studiebewijs – laatstejaarsstudenten moeten hun vereiste diploma ten laatste op het ogenblik van de effectieve aanstelling meebrengen. Een schoolbewijs moet in dit geval toegevoegd worden.

 

We houden je enkel via e-mail verder op de hoogte.

De Stad Hasselt is geïnteresseerd in je capaciteiten, ongeacht leeftijd, afkomst, kleur, religie of geaardheid!

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Geert Vande Kerkhof (011 23 93 83 of via geert.vandekerkhof@hasselt.be).

Voor meer vragen over de aanwervingsprocedure kan je contact opnemen met Emilie Bergen (011 23 97 86 of via jobs@hasselt.be).

Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 29 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Overheid' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.