Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 10

Volgende
Gemeente & OCMW Schoten

Deskundige gebouwen - technisch opzichter

contractueel - voltijds - B1-B3

Via Gemeente & OCMW Schoten

Staat 12 dagen op Jobat.be

OCMW en Gemeente Schoten zijn in volle voorbereiding van de integratie van beide organisaties in 2019.  We zoeken enthousiaste collega’s die willen meebouwen aan deze vernieuwing.  

Deskundige gebouwen - technisch opzichter

Functieomschrijving

Wist je dat het patrimonium van Gemeente en OCMW Schoten ongeveer 100 gebouwen telt? Denk maar aan sportinfrastructuur, bibliotheken, het Kasteel van Schoten, en nog zoveel meer! Omdat we graag ons steentje bijdragen aan het milieu willen we ze graag zo energiezuinig, duurzaam en milieubewust beheren. Kan jij ons bouwtechnisch advies geven over onderhouds-, nieuwbouw- en renovatieprojecten? En kan jij vinger aan de pols houden tijdens de uitvoering ervan, van het opstellen van het aanbestedingsdossier tot het opvolgen van de werven tot aan de oplevering? Dan ben jij de persoon die we zoeken!
 

Profiel

Je bent een daadkrachtige bachelor in de richting bouwkunde, architectuur, openbare werken,  onderhoudstechnieken, elektriciteit of elektromechanica. Heb je geen bachelordiploma, maar kan je  minimum drie jaren relevante ervaring voorleggen? Dan kom je ook in aanmerking, op voorwaarde dat je slaagt voor een capaciteitsproef. Kortom, we zijn op zoek naar een kritische en zelfstandige denker, met een hart voor gebouwen en het milieu.

Aanbod

  • Salaris: De verloning gebeurt op basis van salarisschaal B1-B3, met minimum 2.412,49 euro bruto.  Relevante ervaring kan je anciënniteit verhogen tot maximum 4.064,97 euro bruto.
  • 35 dagen vakantie per jaar en glijdende werktijden.
  • Maaltijdcheques van 6,50 euro.
  • Bijkomende extralegale voordelen zijn een gratis hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, fietsvergoeding of tussenkomst abonnement openbaar vervoer én ruime opleidings- en  ontwikkelingsmogelijkheden
Zin om ons team te komen versterken? Dan ontvangen we je kandidatuur graag uiterlijk op 8 augustus 2018. Bezorg  je  cv, motivatiebrief  en  een  kopie  van je diploma via knop "solliciteer nu"

Opgelet! Enkel volledige kandidaturen worden in aanmerking genomen. Heb je geen diploma, maar wel relevante werkervaring, vermeld dit dan duidelijk in je cv en/of motivatiebrief. Meer informatie over de functie en de selectieprocedure op www.schoten.be.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 17 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Overheid' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.