Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 12

Volgende
STIB-MIVB

Deputy Sales Director (M/V)

STIB-MIVB | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 15 dagen op Jobat.be

Met meer dan 9.000 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Deputy Sales Director (M/V)

Functieomschrijving

Als Sales Advisor werk je in de divisie Sales, Marketing & Network (SMN) van de MIVB. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Director.

Je speelt een belangrijke rol binnen de organisatie en jouw grootste uitdagingen zijn de volgende:

* Je werkt als business expert mee aan de bepaling van het commercieel beleid van de MIVB. Samen met de Sales Director ontwikkel je de strategie van de B2C- en B2B-verkoopskanalen en werk je mee aan de uitvoering en de organisatie van alle Sales-activiteiten.
* Je vertaalt de strategie van de directie op tactisch en operationeel vlak in termen van processen, procedures, organisatie.
* Je coördineert de teams van Sales Management en volgt deze op, je beheert de lokale collectieve relaties van de entiteit Sales, je begeleidt rechtstreeks de Sales Project Manager.
* Je staat in voor opdrachten als sponsor, business owner of board member van grote projecten die bepalend zijn voor de concrete uitwerking van de strategische plannen van Sales.
* Je superviseert de activiteiten van het departement Sales, je zorgt voor de productie van boordtabellen en indicatoren, je spoort werkingsproblemen op en reikt de nodige oplossingen aan.
* Je werkt mee aan de voorbereiding van het jaarlijks budget en de controle van de uitvoering ervan.
* Je werkt mee aan de monitoring van de technologische evoluties en de juridische monitoring in het vakgebied.
* Je vertegenwoordigt af en toe de Sales Director (in de verschillende boards of bij de externe instanties).

Profiel

* Masterdiploma in een economische of commerciële richting
* Een mature en geslaagde ervaring van ten minste 10 jaar op het vlak van Sales Management
* Goede ervaring met projectbeheer, HR-beheer en change management
* Goede vaardigheden op het vlak van commercieel beheer: vermogen om business plans te analyseren en te ontwikkelen, onderhandelingsvaardigheden, vermogen om budgetten en prestatie-indicatoren uit te werken
* Uitstekende strategische visie, goed «leadership» met zin voor organisatie en prioriteiten, uitstekende klant- en resultaatgerichtheid
* Goede kennis van de tweede landstaal

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende job in een dynamische en aangename sfeer.
* Een aanbod interne en externe opleidingen ontwikkeld op maat voor onze medewerkers.
* Een loon in verhouding tot uw verantwoordelijkheden en echte doorgroeimogelijkheden.
* Competitieve extralegale voordelen: maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 dagen betaald verlof per jaar, gratis abonnement voor de netwerken van de MIVB, TEC en De Lijn (ook voor echtgenoot en kinderen), en tot 75% korting op woon-werkverkeer per trein, enz.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales management' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.