Terug naar zoekresultaten
Colruyt Group

Demand & Supply Planner Colruyt Group

Demand & Supply Planner Colruyt Group

Colruyt Group | Mechelen | Onbepaalde duur, Voltijds

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Demand & Supply Planner Colruyt Group

Functieomschrijving

Het Service Center Stock heeft een grote verantwoordelijkheid: het beheert in grote mate de aankopen van de zelfstandige ondernemers die verbonden zijn aan RPCG. Als medewerker Service Center Stock vul je de voorraad aan van honderden winkelpunten, rekening houdend met de verwachte verkoop.

 

Je krijgt bij het Service Center Stock heel wat verantwoordelijkheden. Zo bied je bijvoorbeeld eerste lijn support aan de zelfstandige ondernemers. Je analyseert de stock en stuurt bij waar nodig. Je interpreteert cijfers en controleert alle data. Dankzij jouw inzet zijn er steeds voldoende relevante artikelen beschikbaar voor de klanten van Spar. Je anticipeert op commerciële piekmomenten zoals een lokaal buurtfeest, Kerstmis, een verlengd weekend, uitzonderlijk barbecueweer en meer.

Als medewerker Service Center Stock vorm je een belangrijke schakel in de distributieketen. Tegelijk behoud je een brede kijk op de retailsector. Zo bewaar je bijvoorbeeld het overzicht over het afval in de winkelpunten, maar heb je ook oog voor commerciële acties van concurrenten in de buurt. Daarom informeer en adviseer je de zelfstandige ondernemers, zodat zij tijdig kunnen reageren op veranderingen op de markt.

Tenslotte geef je opleidingen aan nieuwe winkels of bij de herinrichting van een bestaande winkel. Je helpt bij een uitverkoop, de verwerking van nieuwe stock en de juiste manier om met nieuwe programma’s te werken. Naast je administratieve taken breng je af en toe een bezoek aan een nieuwe winkel. Dit gebeurt dan tijdens de opstartfase, om zeker te zijn dat de zelfstandige ondernemer aan efficiënt stockbeheer doet. Zo help je het omzetcijfer van een winkel gunstig te laten evolueren.

Je valt op door je positieve houding. Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en klantgericht. Je anticipeert snel en bewaart steeds het overzicht. Maar vooral: je doet dit allemaal met de nodige inzet en enthousiasme.

Je werkt in de gebouwen van RPCG in Mechelen.

 

 

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je beschikt over een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring. Voordien al gewerkt hebben in een winkel of in de horeca is een plus.
 • Flexibiliteit – De ene keer start een dag al om 7.00 uur, dan weer begin je iets later en werk je tot 16.30 uur. Je bespreekt de invulling van het uurrooster steeds onderling met de collega’s.
 • Communicatief vermogen – Wanneer je belangrijke stockbeslissingen neemt, betrek je de zelfstandige ondernemer daar steeds bij.
 • Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands en het Frans, wat het contact met je collega’s bevordert.

 

 

Aanbod

 • Eigen initiatief – Iedereen maakt het verschil met zijn eigen inbreng. In jouw geval vertaalt zich dat in autonoom werken en proactief de juiste beslissingen nemen.
 • Samen-werken – Heb je vragen? Bij Colruyt Group kan je steeds rekenen op de steun van je collega’s. In jouw geval zijn dat de leden van een hecht, ervaren team.
 • Blijven leren – Bij Colruyt Group geloven we dat de firma groeit wanneer onze werknemers groeien. Daarom krijg je doorheen je loopbaan tal van opleidingen aangeboden om op professioneel- en privévlak positief te evolueren.
 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je loon krijg je ook heel wat extralegale voordelen zoals winstdeelname en maaltijdcheques.  
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Mechelen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Store management, Supply chain, Planning, stock & inventory' jobs in Mechelen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.