Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 52

Volgende

DEMAND PLANNER

Wegens groei op de divisie Flooring Solutions is Beaulieu op zoek naar een analytische, communicatieve en constructieve Demand Planner.

Via Beaulieu

Staat 7 dagen op Jobat.be

Beaulieu International Group is een gerenommeerde internationale groep met hoofdkantoor in België. Beaulieu International Group bestaat uit drie business units. 'Flooring Solutions' is Europees leider in vloerbedekkingen (tapijt, naaldvilt, kunstgras, vinyl, vinyl planken, laminaat, parket & wandpanelen). Een tweede business unit 'Granules' is actief in de productie van polypropyleenkorrels voor tal van toepassingen. Onder de derde business unit 'Engineered Products' zijn de activiteiten Fibres, Yarns, Technical Textiles en Technical Sheets ondergebracht.

DEMAND PLANNER

Functieomschrijving

In de job van Demand Planner ben je verantwoordelijk voor de demand planning van een aantal productcategorieën binnen Flooring. Je stelt structuren en processen op in samenwerking met interne stakeholders. Op basis van historische salestrends en forecast data bereken je de maandelijkse statistische forecast en evalueer je de forecast resultaten. Je gaat hiervoor in dialoog met sales en zorgt ervoor dat de maandelijkse forecastcyclus op een correcte manier kan doorgaan. Je neemt actief deel aan het S&OP proces en bent verantwoordelijk voor de demandcyclus in dit proces. Verder ondersteun je de masterplanner bij het bepalen van minimum target stocks op basis van de forecast. Tot slot help je mee aan het opstellen van het salesbudget samen met het salesdepartement. Je rapporteert aan de Planning Manager.

Profiel

Je hebt bij voorkeur een masterdiploma in een economische richting, aangevuld met een eerste werkervaring in master - demand of supply chain planning. Je bent sterk cijfermatig, business-minded en werkt planmatig en doelgericht. Verder heb je een goede talenkennis Nederlands, Engels, Frans en werk je zeer goed met Excel. Kennis van SAP en/of OMP is een pluspunt. Daarnaast ben je communicatief en voldoende assertief. Tot slot kan je structuur aanbrengen waar nodig en werk je goed zelfstandig.

Aanbod

Je komt terecht in een financieel gezond bedrijf en mag rekenen op een job met voldoende verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. De ondernemingsspirit en innovatieve ambities maken van Beaulieu International Group hét toonbeeld van diversiteit en evolutie binnen de sector. In ruil voor je inzet mag je rekenen op een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Interesse in de job van Demand Planner? Upload je cv online of bel Annick Faas van Hays Kortrijk voor meer info op +32 (0)56 25 80 50 of +32 (0)478 99 87 50.

West-Vlaanderen,Kortrijk,Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 32 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Planning, stock & inventory
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Kortrijk
  • Roeselare - Tielt
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Planning, stock & inventory' jobs in West-Vlaanderen, Kortrijk, Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.