Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 12

Volgende
Colruyt Group

Demand and Supply Planner Logistics Dreamland

Colruyt Group | Lot | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 13 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Dreamland is de familiewinkel van Colruyt Group. Onze merkbelofte is duurzame kindervreugde. Ons assortiment is heel breed en speelt in op de verlangens en vragen van kinderen en hun omgeving. De medewerkers maken de klanten in de winkel wegwijs in het ruime assortiment speelgoed, schoolartikelen, gaming, multimedia, boeken, geschenken, seizoenartikelen … Ook als medewerker achter de schermen heb je een passie voor de leefwereld van een kind. En zorg je er mee voor dat deze winkelformule kan blijven groeien.
 

Demand and Supply Planner Logistics Dreamland

Functieomschrijving

Het Centraal Stockbeheer van Dreamland heeft een belangrijke verantwoordelijkheid: het zorgt dat er steeds voldoende artikelen beschikbaar zijn zodat de winkelpunten van Dreamland correct bevoorraad kunnen worden. Als medewerker Centraal Stockbeheer leid je deze ingewikkelde operatie in goede banen.

Je krijgt één of meerdere assortimenten toegewezen. Je stelt prognoses op en plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Daarbij hou je rekening met onze verkoopvooruitzichten, de voorraadbeschikbaarheid in onze logistieke centra en de winkels, en de raamafspraken van onze aankopers. Dreamland krijgt elk jaar met drukkere periodes te maken zoals Sinterklaas, de eindejaarsperiode of de start van het schooljaar. In samenspraak met de aankoper pas je de voorraad van je assortiment tijdig aan om dergelijke piekmomenten op te vangen.

Omdat je de KPI’s opvolgt en performantie-analyses uitvoert, ben je de aangewezen persoon om verbeteringen voor te stellen om de efficiëntie van ons logistieke apparaat verder te optimaliseren.

Een medewerker Centraal Stockbeheer heeft verschillende verantwoordelijkheden:

 • Je behaalt de afgesproken servicelevels door de goederen correct te laten leveren.
 • Je bouwt een goede vertrouwensrelatie uit met alle stakeholders voor de voorraad van hun assortimenten.
 • Je levert correcte prognoses op door je ervaring met en kennis van je assortiment.
 • Je optimaliseert je eigen takenpakket en laat zo de bedrijfscultuur van Colruyt Group weerspiegelen in je dagelijkse werk.

Je werkt vanuit ons kantoorgebouw Laekebeek in Lot, nabij Halle.

Profiel

Interesse – Je hebt voeling met de producten van Dreamland of bent bereid je verder te verdiepen in onze verschillende assortimenten.
 • Analytisch vermogen – Verwacht je aan heel wat data. Je analyseert de cijfers en trekt daar de nodige conclusies uit.
 • Stressbestendig – Je gaat goed om met piekperiodes, verdeelt het werkvolume en stelt steeds de juiste prioriteiten.
 • Kritische blik – Een jaknikker? Die gaat best elders aan de slag. Want we verwachten dat je zaken in vraag durft te stellen en oog hebt voor vernieuwing. Eigen initiatief wordt steeds aangemoedigd.
 • Talenkennis – Je spreekt vlot Nederlands en hebt minstens een basiskennis van het Frans. Je moet namelijk vlot contact kunnen leggen met onze leveranciers en ook intern kom je terecht in een tweetalige omgeving.

Aanbod

Samen-werken – Je bent meer dan een kleine schakel in een groter geheel. Je werkt samen met aankopers, de filiaalstockbeheerder en administratief bedienden. Een goede communicatie is hier dus belangrijk.
 • Loopbaanmogelijkheden - Voorraadbeheer bevindt zich centraal in onze logistieke keten en er is contact met verschillende interne partijen. Het ideale startpunt voor een boeiende carrière.
 • Opleiding – Je krijgt ruimschoots de kans om jezelf op professioneel- en privévlak verder te ontwikkelen in functie van je job.
 • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een mooi nettoloon krijg je extralegale voordelen zoals winstdeelname en maaltijdcheques.

Interesse?

Dieter Van Achter
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Secundair onderwijs
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Supply chain' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.