Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 63

Volgende

DELPHI DEVELOPER

* Delphi development

* labo omgeving

* klein team, goeie groepssfeer

Via HAYS

Staat 6 dagen op Jobat.be

Voor onze klant in regio Kortrijk is Hays IT op zoek naar een Delphi developer:

DELPHI DEVELOPER

Functieomschrijving

Als Delphi programmeur ontwikkel je software-toepassingen die gericht zijn op het labo. Enerzijds sta je in voor de verdere ontwikkeling, het onderhoud en de rapportage van een bestaand softwarepakket, anderzijds krijg je de verantwoordelijkheid over nieuwe projecten in het kader van digitalisering. Daarnaast breng je ook tijd door in het labo zelf om de processen daar te optimaliseren. Op deze manier zorg je ervoor dat de software echt afgestemd is op de toestellen in het labo.



Profiel

Idealiter heb je ervaring met Delphi programmatie, of kan je ontwikkelen in een andere programmeertaal zoals Java, C# of VB.NET en sta je open om jou in Delphi te verdiepen. Je bent gemotiveerd om bedrijfsapplicaties te ontwikkelen voor Windows, maar ook voor mobiele platformen. Kennis van relationele databases (zoals Oralce, MySQL, SQLite, MSSSQL, …) of noties van HTML en Javascript vormen een plus.



Aanbod

Je komt terecht in een klein, hecht team binnen een sterk groeiende onderneming. Onze klant voorziet een aantrekkelijk salaris met enkele extralegale voordelen en biedt kansen om opleiding te volgen om jezelf ten volle te ontwikkelen binnen het bedrijf.

Ben jij gepassioneerd door Delphi of wil je jou graag in Delphi gaan verdiepen? Solliciteer dan snel via onderstaande knop, of neem contact op met Eva Laleman op het nummer 050 49 02 90.

Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 33 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.