Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 96

Volgende
Accent

Deeltijdse Call Agents met commercieel talent

Via Accent

Staat 9 dagen op Jobat.be

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf. Er worden enkel jobs aangeboden die uitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meer dan 12.000 mensen aan een job helpen. Met 230 kantoren heeft Accent Jobs het grootste kantorennetwerk van België.

Deeltijdse Call Agents met commercieel talent

Functieomschrijving

Je beschikt over de nodige communicatieve en verbale vaardigheden om de personen die je opbelt aan de telefoon te overtuigen van de voordelen van je product! Je bent een commercieel talent een echte verkoper en een prestatiegericht persoon die ernaar streeft iedere dag opnieuw goede resultaten te behalen! Je beschikt over een goede en heldere stem grondige kennis van het Nederlands is vereist. Je bent bereid te werken binnen 8u en 22u (je mag kiezen om welke uur je begint). Ook ben je bereid zaterdag te werken in deze flexibele uren (max 2 per maand).

Profiel

Je maakt deel uit van een team gedreven collega's die uitbellen in opdracht van verschillende bedrijven die hun marktpositie willen verstevigen of uitbreiden via telemarketing. Zowel Outbound (marktstudies prospectie verkoop maken van afspraken ...) en inbound telefonie (opvolging van een promotiecampagne opnemen van bestellingen helpdesk ....) worden gebruikt om dit doel te behalen.. Jouw doel is om nieuwe klanten te genereren of om klanten terug te winnen die om een bepaalde reden overgestapt zijn naar een andere leverancier. Dit gaat veelal om klanten uit de telecom- en telefoniesector maar eveneens uit de verzekeringswereld en andere sectoren.
Momenteel zoeken wij toptalenten voor een telefonieproject waarbij je prospecten gaat overtuigen om over te stappen naar een andere telefoonoperator die hen meer voordelen kan bieden dan hun huidige leverancier.

Aanbod

Een job met optie vast in een spontaan team van collega's die heel familiaal met elkaar opschieten en een nauwe en hechte band met elkaar hebben!
Lors du processus de candidature nous jouons le rôle du coach pour vous apporter aide et conseil. Objectif? Vous aider à dénicher le job de vos rêves! Een job met optie vast in een spontaan team van collega's die heel familiaal met elkaar opschieten en een nauwe en hechte band met elkaar hebben!
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.