Terug naar zoekresultaten

DEELTIJDS VASTE VOORMIDDAG INTERNAL SALES NEDERLANDS FRANS ENGELS REGIO PITTEM

368372434

Via AGO Jobs & HR

Staat 56 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

DEELTIJDS VASTE VOORMIDDAG INTERNAL SALES NEDERLANDS FRANS ENGELS REGIO PITTEM

Functieomschrijving

- Je vormt de contactpersoon tussen onze klanten en het bedrijf. - Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille, maar bent ook back-up voor collega's. - Met je commerciële feeling volg je klachtenmeldingen zorgvuldig op. - Je volgt de bestellingen op van begin tot einde: van ingave tot en met de levering en betaling. - Binnen je werkterrein geniet je een grote mate van autonomie en bent communicatief tov de andere diensten in het bedrijf (productieplanning, transport, boekhouding, ...)

Profiel

- Je genoot een bachelor of hogere opleiding. Ervaring in een gelijkaardige functie binnen een internationale setting is een pluspunt.
- Je bent communicatief sterk en meertaligheid is een must (Nederlands/Engels/Frans). Noties Duits en/of Spaans zijn een meerwaarde.
- Klantvriendelijkheid, eerlijkheid en mensgerichtheid typeren jouw karakter.
- Je hebt een sterk analytisch inzicht, je bent administratief nauwkeurig en flexibel in het afhandelen van verscheidene taken.

Aanbod

We bieden je een uitdagende en gevarieerde job in een dynamisch en groeiende internationale onderneming. Hierbij krijg je een grondige interne opleiding en zijn er voldoende mogelijkheden voor zelfontplooiing. Uit deze job haal je voldoening en wordt eigen inbreng gewaardeerd. Dit is een job met voldoende verantwoordelijkheden, binnen een aangename werksfeer en met een marktconform loon.


Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Deeltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.