Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 13

Volgende
Receptel

Deeltijds Receptionist(e) te Vorst 20 ( voormiddag)

Voor één van onze klanten in Diegem zijn we op zoek naar een deeltijds receptionist(e), om te werken in een vaste voormiddag shift.

Via Receptel

Nog 1 dag om te solliciteren

Receptel is marktleider in België en de specialist in ontvangstbeleving op gebied van onthaal-, telefoon- en receptiediensten in combinatie met Hospitality.  Centraal staat hierbij een professioneel en een oprecht warm welkom van medewerkers en externe gasten.  Al meer dan 250 bedrijven vertrouwen daarom hun onthaalactiviteiten toe aan Receptel.

Deeltijds Receptionist(e) te Vorst 20 ( voormiddag)

Functieomschrijving

Als projectmedewerker sta je in voor een warm en professioneel en gastvrij onthaal van gasten en interne medewerkers en ben je onder meer verantwoordelijk voor :
- een vlot telefonisch onthaal en correcte dispatching van inkomende telefoons
- een correcte opvolging van post- en koerierzendingen
- onderdsteuning op vlak van administratieve taken
- beheer economaat
- beheer vergaderzalen
- ...

UURROOSTER : Maandag tem vrijdag 8u45 -12u45

Profiel

Ben jij een klantgericht persoon en houd je ervan om gasten op een aangename en professionele manier te onthalen?  Dan is Receptel de plek voor jou!
Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring in een dienstverlenende of onthaalfunctie.  Gastvrijheid en proactiviteit zijn jouw tweede natuur.  Je wordt niet uit het lood geslagen door onverwachte situaties en je past je gemakkelijk aan.  Je bent oplossingsgericht, discreet, stressbestendig, discreet en een organisatorisch talent.  Je bezit een zeer goede kennis van de MS Officetoepassingen (Word, Excel, Outlook, Powerpoint).  Daarnaast bezit je een zeer goede drietaligheid Nederlands-Frans-Engels, zowel gesproken als geschreven.  Je bent flexibel ingesteld zowel naar uren als plaats van tewerkstelling.

Aanbod

Werken bij Receptel betekent werken in een stabiel en ondernemend bedrijf waar passie, gedrevenheid, zelfontwikkeling, oog voor kwaliteit en professionalisme centraal staan.  We bieden je een aantrekkelijk salaris aangevuld met extra legale voordelen.

Als projectsourcing bedrijf bieden we onze medewerkers de kans om ervaring op te doen bij verschillende bedrijven, met de zekerheid van een vast contract.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 1 dag om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Receptie en onthaal
  • Sector: Media en Communicatie
  • Vorst (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Deeltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Receptie en onthaal' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.