Terug naar zoekresultaten

Deeltijds Preventieadviseur A1

378272652

Via AGO Jobs & HR | Mechelen | Interim, Deeltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Deeltijds Preventieadviseur A1

Functieomschrijving

Voor een groente- en fruitverwerkend bedrijf in Sint Katelijne Waver zijn wij op zoek naar een Deeltijds Preventieadviseur A1. Je denkt en handelt preventief en pro-actief in functie van veiligheid en gezondheid voor alle werknemers en indirect of direct betrokkenen van het bedrijf. Op basis van je knowhow maak je scherpe analyses van de opgespoorde gevaren en risico's die uitmonden in bevattelijke adviezen en richtlijnen voor de verdere ontwikkeling en implementatie van het welzijnsbeleid en een continue verbetering van het veiligheidsbewustzijn. Concreet stel je actieplannen op inzake preventie, veiligheid en hygiëne conform de wettelijke bepalingen. Je ziet erop toe dat voorgeschreven regels en procedures worden toegepast en dat het begrip ?veiligheid' leeft onder de medewerkers Je zet acties op om arbeidsongevallen te verlagen, houdt statistieken bij, analyseert de gegevens en rapporteert hierover aan het management Daarnaast sta je ook in voor de veiligheid inzake het gebruik van machines. Je stelt indienststellingsverslagen op en ziet toe op een correct gebruik en onderhoud. Je bent de contactpersoon bij uitstek voor interne en externe contactpersonen met betrekking tot vragen rond veiligheid en gezondheid.

Profiel

Je bent in het bezit van een diploma Preventieadviseur niveau 1
Je hebt enkele jaren ervaring in een logistieke omgeving en bent gebeten door veiligheid en preventie
Je hebt oog voor detail en bent administratief en organisatorisch sterk. Je bent gedreven, maakt vlot contact met collega's en weet zo anderen te enthousiasmeren.
Je bent vertrouwd met Office toepassingen
Je hebt een perfect niveau van het Nederlands, kennis van Frans en Engels is een plus
Je kan autonoom, georganiseerd en proactief werken.
Je bent een communicatief, flexibel en gemotiveerd persoon.

Aanbod

Je kan aan de slag binnen een sterke internationale firma, waar medewerkers ruimte krijgen om zelfstandig te werken en zich te ontwikkelen. Je krijgt de kans om in een dynamische omgeving te werken waar kwaliteit centraal staat. Je wordt verwelkomd door een professioneel team, dat de nodige ondersteuning biedt. Je kan rekenen op een competitief salarispakket.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Preventieadviseur
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Mechelen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Deeltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Preventieadviseur' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.