Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 3

Volgende

Deegmaker/Lijnverantwoordelijke

267783993

Via AGO Jobs & HR

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Deegmaker/Lijnverantwoordelijke

Functieomschrijving

Voor een bedrijf regio Ieper zijn wij op zoek naar een deegmaker/ lijnverantwoordelijke. Dit ter versterking van het productieteam. Je bent de start van het productieproces! Je zorgt ervoor dat het bladerdeeg volgens recept en de regels van de kunst aangemaakt wordt. Je regelt de deeglijn af volgens noodzaak en kan afwijkingen in het verdere productieproces vertalen naar gerichte acties op deegniveau om een kwalitatief eindproduct af te leveren. In een rotatiesysteem met je collega?s sta je afwisselend aan de deegmakerij en de moulding lijnen. Dat is de plek waar al onze producten vorm krijgen. De afgeleverde deegplakken worden met de grootste zorg op jouw lijn verwerkt tot diverse halffabrikaten. Je regelt de moulding lijn af zodat er volgens gewichts- en afmetingsspecificatie gewerkt wordt.

Profiel

Je hebt kennis van de bakkerijsector. Een bakkersopleiding en/of een eerste ervaring in een (semi)industriële bakkerij zijn een pluspunt.
Je bent een teamspeler. Nauw overleg tussen de deegmakers, lijnverantwoordelijken en ovenbedieners is noodzakelijk.
Je bent bereid in een 2-ploegenstelsel te werken (5-13u / 13-21u). Op maandagen starten wij in alle vroegte op om ons deeg alle groeikansen te geven. Afwisselend met je collega?s start je op maandag de productie op (01-09u).
Je kan je uitdrukken in Nederlands en Frans.

Aanbod

Heb je interesse in deze boeiende en gevarieerde job waarin je alle kansen krijgt je kennis rond bladerdeeg toe te passen? Heb je zin om te werken voor een internationale speler op de bladerdeegmarkt?
Aarzel dan niet, en neem contact met ons op!
Ieper

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bakker' jobs in Ieper meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.