Terug naar zoekresultaten

Database Business Analyst

Bij Smals

Staat 9 dagen op Jobat.be

Meer dan 1700 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Database Business Analyst

Functieomschrijving

Als Business / Data Analyst verwerf je een grondige kennis van de inhoud en structuur van specifieke database-structuren van een van onze lidinstellingen.
Binnen het netwerk van de sociale zekerheid ga je op zoek naar aanwezige data voor de verrijking van de gegevens in de databanken en rapporten.
Je bent verantwoordelijk voor de modellering van het datawarehouse en treedt op als data-architect voor het core-model en de verschillende datamarts.
Je zorgt voor de data dictionary van de gegevens in het datawarehouse en maakt dat deze steeds up-to-date blijft.
Je interpreteert resultaten en overlegt deze met de business experts om zo tot een beter inzicht te komen in de databanken. Je trekt hiervoor diverse rapporten met behulp van SQL en Business Objects.
Je fungeert als link tussen de Business en de IT om de specifieke noden naar rapporten en statistieken te vertalen. Indien nodig zorg je voor een aanpassing van het datawarehouse en ontwikkel je de ETL-procedures om de transformatie van de gegevens mogelijk te maken. Je werkt samen met de ontwikkelaars voor de technische uitwerking van de rapporten.

Profiel

Je bent in het bezit van een Masterdiploma en hebt reeds enkele jaren ervaring als analist in een database-omgeving.
Je beschikt over een goede kennis van SQL en bent in staat om zelf SQL-scripts te schrijven.
Ervaring binnen een SAP - Business Objects omgeving is een troef.
Je beschikt over een kritische en analytische geest en gaat nauwgezet en accuraat te werk. Je bent flexibel, systematisch, geordend en oplossingsgericht.
Zowel mondeling als schriftelijk kan je duidelijk en gericht rapporteren over je werk.
Je werkt graag in een hecht en dynamisch team en houdt ervan je kennis te delen, maar kan je projecten op een autonome en gestructureerde uitvoeren.
Je hebt minstens een passieve kennis van het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 30 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.