Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 17

Volgende
Audi Brussels

Data Protection Officer en Bedrijfsjurist

Audi Brussels | Vorst | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 1 dag om te solliciteren

Bij Audi Brussels zijn wij ontzettend trots dat de Audi e-tron, de eerste volledig elektrisch aangedreven wagen binnen het Audi Concern, en de batterijen bij ons geproduceerd worden. Onze 2.600 medewerkers en onze fabriek zijn daarom in volle verandering. Opleidingen, nieuwe productielijnen, het delen van expertise: we stomen ons klaar voor morgen.
Mensgericht. Professioneel. Innovatief.
 
Audi Brussels is één van de favoriete werkgevers in België en stelt zowel jonge als ervaren mensen in staat om hun talenten doelgericht te benutten. Of het nu gaat om een stage, de eerste stap in het beroepsleven of professionele ontwikkeling: met Audi Brussels kan je rekenen op een sterke partner.
 

Extra medewerkers zijn welkom aan boord. Maak jij straks deel uit van het Audi avontuur?
 

Data Protection Officer en Bedrijfsjurist

Functieomschrijving

› Je bent verantwoordelijk voor de omzetting van de wetgeving inzake bescherming van persoonsgegevens binnen Audi Brussels.
› Je zorgt ervoor dat de privacywetgeving nageleefd wordt en versterkt het bestaande privacyprogramma. Je zal in deze context toezien
dat de persoonsgegevens correct verwerkt worden en het privacyprogramma herzien in het licht van wijzigigen in de wet- of regelgeving.
› Je raadpleegt alle betrokken personen indien er vragen zijn over privacy en gegevensbescherming. Je werkt hiervoor nauw samen met de
CISO en het IT departement.
› Je leidt en coördineert projecten met betrekking tot gegevensbescherming.
› Je ontwikkelt, organiseert en geeft trainingen rond gegevensbescherming aan de medewerkers en zet een effectief
communicatieprogramma op voor het bedrijf, inclusief het promoten en begrijpen van privacyonderwerpen.
› Je controleert dat de geautomatiseerde gegevensverwerking geen risico’s vormen en voldoen aan de wettelijke vereisten van de EU.
› Je organiseert en neemt deel aan regelmatige audits met betrekking tot de naleving van de gegevensprivacy.
› Je bent het interne aanspreekpunt voor vragen rond gegevensprivacy. Je zal vragen van medewerkers, de ondernemingsraad en
autoriteiten beantwoorden en opvolgen.
› Je houdt uitgebreide verslagen bij van alle activiteiten rond gegevensverwerking door Audi Brussels.
› Naast jouw taken als DPO, biedt je ook een algemeen juridische ondersteuning aan jouw collega’s en volg je bepaalde juridische dossiers
op.
› Je stimuleert juridische projecten om de efficiëntie en maatschappelijke verantwoordelijkheid te verbeteren.

Profiel

› Je hebt een master in de rechten en minimum 5 jaar ervaring, waarvan minstens één jaar met persoonsgegevensbescherming en/of
informatiebeveiliging (vb. GDPR).
› Je hebt ervaring met het opstellen en onderhandelen van zakelijke transacties.
› Je bent assertief en slaagt erin invloed uit te oefenen op elk niveau binnen de onderneming.
› Je bent sterk op organisatorisch vlak en werkt graag met deadlines.
› Je hebt een zeer goede kennis van het Duits, Nederlands en Frans (zowel mondeling als schriftelijk). Kennis van het Engels is een plus.
› Je hebt een goede kennis van MS Office en ervaring met rapportage software.
› Je bent integer, betrouwbaar, discreet en professionneel.

Aanbod

Audi Brussels biedt je een veelzijdige en uitdagende job in een hoogtechnologische en collegiale omgeving. We stimuleren zelfontplooiing
en professionele ontwikkeling en creëren tal van doorgroeimogelijkheden. Als werkgever in de metaalsector bieden wij naast een competitief en prestatiegericht loonpakket talrijke bijkomende voordelen.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Audi Brussels?

Volg dit bedrijf

Audi Brussels als werkgever

Bij Audi Brussels zijn wij ontzettend trots dat de Audi e-tron, de eerste volledig elektrisch aangedreven wagen binnen het Audi Concern, en de batterijen bij ons geproduceerd zullen worden. Onze 2.700 medewerkers en onze fabriek zijn daarom in volle verandering. Opleidingen, nieuwe productielijnen, het delen van expertise: we stomen ons klaar voor morgen.Mensgericht. Professioneel. Innovatief.

Audi Brussels is actief in verschillende vakgebieden: techniek (engineering, productie, kwaliteitsafdeling, ...), financiën (boekhouding, controlling, ...) en logistiek (stockbeheer, materiaalstroomplanning, ...), maar ook bijvoorbeeld informatica en human resources. Continue contacten met en samenwerking tussen al deze afdelingen zorgen voor een zeer gevarieerd pakket aan activiteiten voor al onze functies.

Voor onze medewerkers is « Vorsprung durch Technik » niet alleen een slogan, maar iets dat elke dag beleefd wordt. Passie en professionalisme staan bij ons centraal. Dit is nodig om onze befaamde premium kwaliteit te kunnen afleveren in alles wat we doen. Dit wordt verder ondersteund door aandacht voor het individu en een aangepaste gezondheidszorg, waarbij de medische dienst en de dienst preventie een centrale rol spelen.

Bovendien is competentieontwikkeling bij Audi Brussels van het hoogste belang. Het betreft hier onder andere opleidingen (vaktechnisch en soft skills) en workshops (on en off the job), maar ook persoonlijke carrièretrajecten. Bij Audi Brussels krijgt u in elk geval de nodige kansen om uw persoonlijke ontwikkeling zelf in de hand te nemen en te sturen.

Kijk snel op onze website www.audibrussels.be/jobs en volg ons op Linkedin!

Audi Brussels

Britse Tweedelegerlaan 201 201, 1190 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 1 dag om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bedrijfsjuristen' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.