Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 8

Volgende

Data Manager

463751125

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 36 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Data Manager

Functieomschrijving

Een internationaal bedrijf in regio Waregem kijkt uit naar een data manager. Naast de verantwoordelijkheid te nemen over de data, processen en CPQ, zal je ook de leiding krijgen over het Masterdata team. Ook de technische controle van de data valt onder jouw responsabiliteit samen met het beheer en de coördinatie van de communicatie tussen de Data Management teams, de business en de ICT organisatie. Je blijft op de hoogte van recente technologieën en de processen die binnen het bedrijf worden gebruikt. Overigens ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van het online quotatie- en bestelplatform. Je zal deelnemen aan verschillende verbeteringsprojecten en de operationele oplossingen en procedures zal je vertalen naar functionele eisen in het kader van IT oplossingen.

Profiel

Eerst en vooral beschik je over een Masterdiploma in een relevante richting. Je kan een ervaring in het aansturen van een team voorleggen en indien je reeds ervaring hebt met een ERP systeem wordt dit zeker als meerwaarde gezien. Daarnaast ben je in staat om met jouw analytisch vermogen in te zoomen op details enerzijds en kan je gemakkelijk uitzoomen om een overzicht te behouden anderzijds. Als taalvaardig persoon ben je in staat om zowel in het Nederlands als Engels vlot te communiceren. Tot slot ben je in staat om zelfstandig en in teamverband gunstige resultaten te leveren.

Aanbod

Onze klant biedt een zelfstandige functie dat enige verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Dit binnen een innovatief en stabiel bedrijf. Je krijgt een contract van onbepaalde duur met een competitief salarispakket waarbij doorgroeimogelijkheden reëel zijn. Interesse? Neem vrijblijvend contact op via T. 32(0)56 23 07 55 of via kortrijk.it@ago.jobs.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.