Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 29

Volgende
Meat&More

Data Engineer

Bij Meat&More | Aalter | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en administratie zijn gecentraliseerd. Daarnaast heeft Meat&More 2 winkelformules - Buurtslagers en Bon’Ap - met meer dan 170 verkooppunten in heel Vlaanderen. In totaal werken er ruim 1.200 mensen bij de groep Meat&More. Omdat we blijven groeien, zijn we voortdurend op zoek naar vers talent.

Data Engineer

Als Data engineer neem je een sleutelrol in binnen ons Meat&More datateam. Samen met de data architect ben je verantwoordelijk voor het structureren & onderhouden van ons datalandschap. Dit is een cruciale schakel om onze bedrijfsprocessen van productie, logistiek, distributie & verkoop te ondersteunen met kwalitatieve informatie.
 
Een belangrijke taak zal zijn om ETL flows te bouwen die gegevens uit verschillende databronnen transformeren naar performante en gebruiksvriendelijke modellen in ons data warehouse. Je zal nauw samenwerken met de data architect om de vertaling te maken van functionele specificaties van de analisten naar de technische implementatie.
Daarnaast zal je ook werken aan cubes, rapporten en dashboards om de data beschikbaar te stellen aan onze gebruikers.
 
Je zal terecht komen in een omgeving waar Microsoft technologieën centraal staan. We werken met SQL Server, SSIS, SSAS, SSRS en PowerBI. Onze belangrijkste data zit opgeslagen in SQL Server databases en SAP.
 
•             Design en implementatie van ETL flows & DWH modellering zijn jouw ding.
•             Je hebt een goede kennis van databases & SQL, bij voorkeur in Microsoft technologie.
•             Je hebt affiniteit met programmeren, bijvoorbeeld in Python, R of .NET.
•             Je toont interesse in tal van andere aspecten, zoals Machine learning, SAP, PowerBI en datarepresentatie in het algemeen.

Je bent gefascineerd door data en je wil bijdragen aan de optimalisatie van complexe bedrijfsprocessen. Jouw conceptueel denkvermogen is top.
Met je communicatietalent en je IT kennis weet je bruggen te bouwen tussen verschillende afdelingen & informatica.
Jouw zin tot samenwerking met de data architect, data analisten en ontwikkelaars draagt bij tot een ijzersterk Meat&More datateam.
Met een masterdiploma of een professionele bachelor in informatica of economische richting, ben je vast en zeker voldoende gewapend om ons team te versterken.
Ben je een starter of heb je net een eerste ervaring achter de rug? Aarzel niet om je kandidaat te stellen als jij je herkent in dit profiel.

Een boeiende voltijdse functie van onbepaalde duur in een bloeiend voedingsbedrijf dat investeert in talent. Als winnaar van de nationale Talent Mobility Award is het vanzelfsprekend dat we echt geïnteresseerd zijn in onze medewerkers. Een gezond evenwicht tussen jouw werk- en privéleven, met ruimte voor doorgroei en professionele ontwikkeling, is ons einddoel. Respect, passie, open communicatie en teamgeest zijn evidente waarden, maar we willen het verschil maken met onze kernwaarden: productieve gedienstigheid, discipline en teamwork.

 

 

Is dit een job op jouw maat?

Overtuig ons en solliciteer online.

Interesse?

Is dit een job op jouw maat?

Overtuig ons en solliciteer online.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 50 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Analyse
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Aalter (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Database, Analyse' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.