Terug naar zoekresultaten

Data Engineer

324817315

Via AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Data Engineer

Functieomschrijving

Voor een internationaal bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een data engineer. Als data engineer ben je een deel van het Business Intelligence team, met verschillende ervaren collega's. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en documenteren van de datasystemen. Zelf ben je verantwoordelijk voor het assisteren van de BI analist bij technische kwesties en het beoordelen van de haalbaarheid en complexiteit van zijn voorstellen. Je garandeert dat het systeem tegemoetkomt aan de bedrijfsvoorschriften. Ook breng je de data van verschillende systemen in kaart om deze beschikbaar te maken voor de informatieflow. Je verstrekt een goed technisch data-ontwerp en helpt bouwen aan een systeem voor gegevensoverdracht om een accuraat en productief ETL-systeem op poten te zetten. Het creëren van testsystemen en meetsystemen voor de kwaliteit, om tot een stabiel systeem te komen, behoren ook tot je takenpakket. Daarnaast ga je alles van de centrale data-opslag en data-services documenteren. Tijdens het ganse gebeuren sta je ook in voor het leveren van support en problem solving, maar ook constructief meedenken om de data flows en processen te verbeteren.

Profiel

Voor deze functie ben je in het bezit van een IT-gerelateerde bachelordiploma of kan je een aantal relevante jaren ervaring voorleggen. SQL-kennis is een must en Pentaho is een nice-to-know. Werken met dat trekt je aan. Je kan je ook goed uitdrukken in het Nederlands en het Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Analytisch, creatief, innovatief, zelfstandig, accuraat, ... zijn maar een paar woorden die jou omschrijven.

Aanbod

Je krijgt de kans om een uitdagende positie aan te nemen in een internationaal bedrijf waar de bedrijfscultuur familiaal is en de werknemer centraal staat. Het team waarin je terechtkomt is zeer dynamisch, waar initiatief en ondernemerschap hoog in het vaandel worden gedragen. Er wordt ook veel aandacht geschonken aan de persoonlijke ontwikkeling met een goede begeleiding en nodige trainingen. Je kan flexibel aan de slag om een goede work-life-balance te bestendigen. Een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen maakt het pakketje af.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Kortrijk IT

Alle jobs Database

Populaire jobs in Database:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Database' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.